Έλεγχος... σε βάθος για τη ρωγμή στο λιμάνι

Για την απόδοση του δρόμου στην κυκλοφορία
Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Δευ, 29/03/2021 - 12:22

Τη βοήθεια δύτη "επιστράτευσε" το Λιμενικό Ταμείο προκειμένου να καταλήξει στις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στο δρόμο του λιμανιού, στο ύψος του Τελωνείου, ώστε να αποδοθεί στην κυκλοφορία το συγκεκριμένο τμήμα. 

Θυμίζουμε ότι έχει κλείσει από τις 30 Οκτωβρίου, λόγω ρωγμής που παρουσιάστηκε στο οδόστρωμα, ύστερα από τον μεγάλο σεισμό που έγινε στη Σάμο και έπληξε και τη Χίο.

Σήμερα το πρωί παρουσία του Προέδρου του Λ.Τ. Κυριάκου Ζωάνου και στελεχών του οργανισμού, όπως και της ΔΕΥΑΧ -κατά μήκος της ρωγμής διέρχεται αγωγός της δημοτικής επιχείρησης- ο δύτης έκανε έλεγχο στους αγωγούς ενώ στη συνέχεια εξέτασε και τα κρηπιδώματα στο λιμάνι, κατά μήκος του επίμαχου τμήματος.

"Θέλουμε να είμαστε σίγουρο ότι δεν υπάρχει υπογείως και υποθαλάσσια κάποιο πρόβλημα ώστε να αποδοθεί με ασφάλεια ο δρόμος στην κυκλοφορία", ανέφερε ο κος Ζωάνος, αναμένοντας το αποτέλεσμα του ελέγχου, το οποίο θα συγκριθεί και με το πόρισμα του ελέγχου που είχε γίνει πριν από 1,5 με 2 χρόνια στο λιμάνι από μηχανικούς δύτες.

 

eleghos._se_vathos_gia_ti_rogmi_sto_limani

Σχετικά Άρθρα