Ένα ατύχημα στο Πιτυός

Σάβ, 06/08/2022 - 07:19
Παρά τη έγκαιρη μεταφορά ο 58χρονος κατέληξε

Η αναφορά από την συμπολίτιτες μας Διαμαντή και Ολυμπία Μαθιούδη. Τα σχόλια δικά σας.

Χθες το βράδυ γύρω στις 9:45 με 22:00 περίπου γίναμε μαρτυρες ενός ατυχήματος στο Πιτυός!

Ένα μικρό κορίτσι για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο του ποδηλάτου και έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι και να χάσει τις αισθήσεις της. Το πρώτο πράγμα που αντικρίσαμε μόλις πλησιάσαμε το παιδί ήταν μια κηλίδα αίματος στην άσφαλτο απο το κεφάλι και το παιδί αναίσθητο.

Αμέσως για καλή μας τύχη έτρεξε γιατρός ο οποίος έτυχε και κάνει διακοπές από την Αμερική στο χωριό και έδωσε πρώτες βοήθειες, ταυτόχρονα πήραμε τηλέφωνο στο 166 για να ακούσουμε από την απέναντι γραμμή την κοπέλα, μόλις μας άκουσε σχεδόν τρευλίζοντας να μας λέει ότι το ασθενοφόρο έχει πάει σε άλλο περιστατικό και το μόνο που μπορεί είναι να μας στείλει γιατρό, που φυσικά της είπαμε ότι υπάρχει και αυτό που χρειάζεται είναι το παιδί να μετακινηθεί στο Νοσοκομείο κάτι που έγινε τελικά από τους γονείς του. Η κοπέλα σαφώς και δε φταίει και πήρε άλλες τρεις φορές τηλέφωνο μέχρι να πάει το παιδί κάτω.

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ; ΑΝ ΤΟ ΤΡΑΥΜΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ; ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΔΗΓΟΣ; ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ; ΑΝ; ΑΝ; ΑΝ;

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ, ΕΛΕΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΝΗΣΙ 50000 ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΔΙΚΑ ΨΥΧΕΣ!

Το ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.

Σχετικά Άρθρα