Ένα χρόνο... πίσω η τέντα του κολυμβητηρίου

Δείτε το Βίντεο
Δευ, 22/06/2020 - 14:49

 

Η αντικατάσταση της τέντας στο κολυμβητήριο, θα καθυστερήσει έναν χρόνο, από την αρχική πρόβλεψη για την ανάθεση του έργου, αφού ο διαγωνισμός έγινε, πλην όμως ο ένας και μοναδικός υποψήφιος ανάδοχος που συμμετείχε στη διαδικασία δεν πληρούσε το σύνολο των προϋποθέσεων, οπότε θα γίνει εκ νέου η διαγωνιστική διαδικασία.

Το έργο που έχει ένα προϋπολογισμό της τάξεως των 2,150 εκατομμυρίων ευρώ, πρέπει να γίνει σωστά, αυτό είναι εκείνο που προέχει, τόνισε σήμερα με δηλώσεις του στην “Α” ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου, Γιάννης Μανάρας.

Όπως ανέφερε το πρόβλημα παρατηρήθηκε σε ένα μείζονος σημασίας αντικείμενο του έργου, που αφορά την θερμομόνωση της τέντας.

Να σημειωθεί ότι μέχρι και σήμερα η μοναδική εταιρεία που συμμετείχε στο διαγωνισμό έχει δικαίωμα να καταθέσει ένσταση επί της απόφασης για την απόρριψη της προσφοράς της λόγω έλλειψης των προαπαιτούμενων.

Αναφορικά με το 2ο έργο που έχει προκηρυχθεί για το κολυμβητήριο και αφορά την ενεργειακή αναβάθμισή του και την επισκευή των ξενώνων, στις 25 Ιουνίου λήγει η προθεσμία κατάθεσης προσφορών και στις 30 Ιουνίου θα γίνει η αποσφράγισή τους.

kathysterisi_enos_etoys_gia_tin_tenta_toy_kolymvitirioy_prohora_i_energeiaki_anavathmisi

Σχετικά Άρθρα