Έναν παιδικό Ανακλινόμενο Ορθοστάτη δώρισε στο Ειδικό Σχολείο η Ελληνική Ουρολογική Εταιρεία

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Σάβ, 16/06/2018 - 12:06

Με μια «πράξη προσφοράς και αγάπης» προς το Ειδικό Σχολείο Χίου, ξεκίνησε τις εργασίες της η επιστημονική ημερίδα της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας, στο Ομήρειο, δωρίζοντας έναν ανακλινόμενο παιδικό ορθοστάτη.

Τον ορθοστάτη παρέλαβε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Ειδικού Σχολείου, Γιώργος Πατεριμός, που ενημέρωσε το κοινό για την χρηστικότητά του σε παιδιά με ειδικές ανάγκες καθώς θα συμβάλλει στη βελτίωση της καθημερινότητάς τους, κυρίως στο χώρο του σχολείου.

«Μεσολαβητής» στη δωρεά αυτή ήταν ο Δήμος Χίου με τον Μανώλη Βουρνού να  ευχαριστεί το Δ.Σ. της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας που ανταποκρίθηκε στο αίτημα.

Στο επιστημονικό τώρα τμήμα της ημερίδας αλλά και στους στόχους της αναφέρθηκαν ο Δημήτρης Παπαληός, ουρολόγος, μέλος του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Χίου, ο Γιάννης Γκιάλας, πρόεδρος της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας και ο Γιάννης Αδαμάκης, πρόεδρος της ΟΝΟΓΟ.

Για μια ημερίδα που έχει ως στόχο την ενημέρωση αλλά και την ευαισθητοποίηση των πολιτών που αντιμετωπίζουν προβλήματα ακράτειας ούρων, έκανε λόγο ο Δημήτρης Παπαληός, ενώ μήνυμα αισιοδοξίας έστειλε ο Γιάννης Αδαμάκης τονίζοντας «ότι οι εικόνες ευτυχισμένων γυναικών που φοράνε πάνες, δεν αφορούν την πραγματικότητα μιας και υπάρχουν λύσεις».

Για μια «ασθένεια» που ταλαιπωρεί ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού, κυρίως γυναίκες, μίλησε ο Γιάννης Γκιάλας, προτρέποντας όποιον αντιμετωπίζει πρόβλημα να απευθυνθεί σε ουρολόγο.

oyrologiki_etairia

Σχετικά Άρθρα