Χίος, Σάββατο 20 Ιουλίου

Ένταση στην ΔΕΥΑΧ με τον Αλέξανδρο Μιχάλα να καταγγέλλει τον πρόεδρο της εταιρείας

Δείτε το Βίντεο
Τρί, 25/06/2019 - 15:53

Ένταση επικράτησε το μεσημέρι της Τρίτης στα γραφεία της ΔΕΥΑΧ στον Βιολογικό όταν ο Αλέξανδρος Μιχάλας ήθελε να υποβάλλει μήνυση κατά του πρόεδρου της εταιρείας  Παντελή Νεαμονίτη αλλά και της οικονομικής διευθύντριας Ρένας Γαίλα καθώς, όπως ανέφερε, η εταιρεία δεν δέχονταν την υπαγωγή στο καθεστώς των 100 δόσεων τον οφειλέτη-φίλου του Θωμά Καλτσίδη.

Ο κ.Μιχάλας τόνισε ότι η εταιρεία δεν δέχτηκε να γίνει διακανονισμός συμπληρώνοντας ότι αναγκάστηκε ο οφειλέτης να προβεί στην παράνομη επανασύνδεση του νερού στο σπίτι του, προκείμενου να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ Παντελής Νεαμονίτης ξεκαθάρισε ότι ο συγκεκριμένος οφειλέτης έχει επανειλημμένα σπάσει το ρολόι του, που ήταν κλειστό λόγω οφειλής και η εταιρεία τον έχει οδηγήσει στα δικαστήρια για αυτή την πράξη.

Παράλληλα ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ τόνισε ότι σύμφωνα με τον κανονισμό της εταιρείας για να του ανοίξει το νερό και να μπει στην ρύθμιση δόσεων πρέπει να καταβληθεί το 1/3 της οφειλής που σύμφωνα με τον κ.Νεαμονίτη ξεπερνά τις 3000 ευρώ.

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 20/07/2019 - 09:22

Τον προστάτη τους Προφήτη Ηλία γιόρτασαν οι έμποροι της Χίου στο μικρό εκκλησάκι της οδού Ψυχάρη. Προσκυνώντας την παλιά εικόνα των εμπόρων, όπως μας είπε η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βικτωρία Αμπαζή, οι έμποροι ζήτησαν υγεία και δουλειά στα μαγαζιά τους έτσι ώστε να μπορούν να ζουν με αξιοπρέπεια.

Να σημειώσουμε ότι τα καταστήματα παραμένουν ανοικτά σήμερα, καθώς η αργία των εμπόρων μεταφέρεται την Δευτέρα, ημέρα εορτασμού της Αγ.Μαρκέλας όπου τα καταστήματα της Χίου θα παραμείνουν κλειστά.