Επιτέλους... κλέφτης Βορείου Αιγαίου

Τρί, 25/04/2023 - 21:33

Ένας αλλοδαπός διαρρήκτης ένωσε Χίο και Λέσβο αφού έδρασε ταυτόχρονα και στα δύο νησιά.

Σύμφωνα με το Αστυνομικό δελτίο στη Χίο, συνελήφθη στις 25-04-2023 στη Χίο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου, και σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για διάπραξη κλοπών, πρόκληση φθορών και για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Ο συλληφθείς αλλοδαπός, μπήκε παραβιάζοντας είσοδο σε επιχείρηση στη Χίο και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ περίπου.
Κατά την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι, το ίδιο άτομο ενέχεται σε δύο ακόμη περιπτώσεις διαρρήξεων - κλοπών, που διαπράχθηκαν την 22-04-2023 στη Λέσβο.

Πιο συγκεκριμένα, ο παραπάνω δράστης μπήκε παραβιάζοντας είσοδο σε χώρο επιχείρησης στην περιοχή της Μήθυμνας, απ’ όπου αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 730 ευρώ προκαλώντας και φθορές, ενώ αφαίρεσε από περιοχή της Δυτικής Λέσβου και δίκυκλη μοτοσικλέτα, που βρέθηκε εγκαταλελειμμένη σήμερα σε δημοτική οδό στη Μυτιλήνη.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων χρηματικών ποσών, ενώ όπως διακριβώθηκε ο συλληφθείς είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα και στερούταν των απαιτούμενων νομιμοποιητικών εγγράφων.

Το προανακριτικό έργο διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου.

Σχετικά Άρθρα