Εθελοντική αιμοδοσία από το Σωματείο Οικοδόμων

Δείτε το Βίντεο
Τρί, 27/04/2021 - 13:05

Εθελοντική αιμοδοσία με την συνδρομή του σωματείου Οικοδόμων πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης  στον χώρο του ΚΑΠΗ.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του σωματείου Μιχάλη Τσακό, είναι η 10η αιμοδοσία που διοργανώνει το σωματείο, με τις προηγούμενες να γίνονται Κυριακή στο χώρο του Εργατικού Κέντρου.

«Η αλήθεια είναι ότι η σημερινή αιμοδοσία δεν έχει μεγάλη προσέλευση καθώς είναι μια εργάσιμη ημέρα και μάλιστα Μεγάλη Τρίτη, αλλά λόγω της πανδημίας μας ζητήθηκε να κάνουμε μια προσπάθεια», ανέφερε ο κ.Τσακός, συμπληρώνοντας ότι «ευτυχώς αυτή την περίοδο υπάρχει δουλεία στους οικοδόμους καθώς έχουν αρχίσει και γίνονται κυρίως επισκευές σε κατοικίες».

Για μια «υποτονική» αιμοδοσία λόγω της ημέρας, έκανε λόγο η ιατρός - βιοπαθολόγος Μαρία Παναγιωτέλη που τόνισε παράλληλα πόσο σημαντική είναι η προσφορά αίματος.

«Είχαμε μια πολύ επιτυχημένη αιμοδοσία την Κυριακή στον Δαφνώνα που συγκεντρώθηκαν 35 φιάλες αίματος και αυτό ήταν πολύ σημαντικό για το απόθεμα αίματος που πρέπει να έχουμε», ανέφερε η κ. Παναγιωτέλη.

Να σημειώσουμε ότι λόγω της αργίας της Πρωτομαγιάς δεν θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία την επόμενη Τρίτη στο ΚΑΠΗ με τον ραντεβού να ανανεώνεται για την Τρίτη 11 Μαΐου.

panta_ayximenes_oi_anagkes_toy_tmimatos_aimodosias

Σχετικά Άρθρα