Ευχαριστήριο στον απόηχο των εγκαινίων των αθλητικών εγκαταστάσεων στην Κιβωτό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Β. ΑΙΓΑΙΟΥ
Τρί, 12/10/2021 - 15:10

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης, με την ευκαιρία της παράθεσης γεύματος τιμής και αγάπης στις εγκαταστάσεις της "Κιβωτού του Κόσμου - Αιγαίου" στο Αίπος της Χίου ως  αναγνώριση του πολυετούς  έργου του Πατρός Αντώνιου Παπανικολάου, ευχαριστεί θερμά:

Τον Πατερά Αντώνιο Παπανικολάου και την Πρόεδρο της «Κιβωτού του Κόσμου» Πρεσβυτέρα κ. Σταματία Γεωργαντή για τη θερμή φιλοξενία.

Τις εταιρείες που ανταποκρίθηκαν στο αίτημα του Περιφερειάρχη για χορηγία ώστε να ανακαινιστούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις του γηπέδου της Κιβωτού οι οποίες εγκαινιάστηκαν το περασμένο Σάββατο:

• Βιανέξ

• Ούζο Πλωμάρι

• Πλαίσιο

• Leon Shipping

• Minos Emi

• Ελιά και θάλασσα

Καθώς και την κ. Αλεξάνδρα Προκοπίου αλλά και πολλούς άλλους χορηγούς που επέλεξαν την ανωνυμία.

Τον Υπουργό Ναυτιλίας κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, τον Γ.Γ. Νησιωτικής Πολιτικής κ. Εμμανουήλ. Κουτουλάκη, τον Ευρωβουλευτή κ. Θοδωρή Ζαγοράκη, υην Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κ. Σοφία Σακοράφα.

Τους  διεθνής ποδοσφαιριστές Γιώργο Καραγκούνη, Αγγέλο Μπασινά, Αντώνη Νικοπολίδη, και Χάρη Γραμμό για την τιμητική παρουσία τους και συμμετοχή τους στον «φιλικό» αγώνα με παιδιά ερασιτεχνικών ομάδων της Χίου.

Τους Ολυμπιονίκες Κώστα Κεντέρη και Παναγιώτη Μαγδανή, τους Παραολυμπιονίκες, Στράτο Νικολαΐδη, Κέλλυ Λουφάκη και Παντελή Καλόγερο.

Τον μαραθωνοδρόμο Χριστόφορο Μερούση την δημοφιλή παρουσιάστρια και δημοσιογράφο Σταματίνα Τσιμτσιλή για την ευγενική της συμμετοχή.

Τον καλλιτέχνη Πάνο Μουζουράκη για το «ανατρεπτικό» βίντεο που αφιέρωσε στην Κιβωτό με την ευκαιρία της εκδήλωσης και παιδιά της Κιβωτού για το θεατρικό δρώμενο και τη μουσική συμμετοχή τους.

Τέλος ο Περιφερειαάρχης Β. Αιγαίου ευχαριστεί την πλειάδα των δημοσιογράφων που κάλυψαν την εκδήλωση καθώς και  ο δημοσιογραφικό «οδοιπορικό» προβολής της Χίου.

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό όσων αγωνίζονται και προσφέρουν στο κοινωνικό «γίγνεσθαι» των νησιών μας.

Σχετικά Άρθρα