Χίος, Σάββατο 14 Δεκεμβρίου

Φτιάχνει τους δρόμους της πόλης το πρόγραμμα "Φιλόδημος"

Δείτε το Βίντεο
Παρ, 15/11/2019 - 13:56

Περίπου 500 χιλ ευρώ από το πρόγραμμα «Φιλόδημος» θα διαθέσει η δημοτική αρχή Κάρμαντζη για να βελτιώσει το οδόστρωμα σε δρόμους της Πόλης, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο αντιδήμαρχος Χίου Χάρης Μπουρνιάς.

Ο κ. Μπουρνιάς σε συνεργασία με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Χίου Σίμο Βενέτο έχει προχωρήσει σε καταγραφή των οδών που χρειάζονται ασφαλτόστρωση.

«Από το 1, 5 εκ ευρώ του προγράμματος Φιλόδημος, η δημοτική ενότητα Χίου θα διαχειριστεί 617.000 ευρώ», ανέφερε ο αντιδήμαρχος Χίου τονίζοντας ότι το υπόλοιπο ποσό των 117.000 χιλ. ευρώ θα δοθεί για εργασίες συντήρησης πεζοδρομίων ή θα καλύψει άλλες ανάγκες δημοσίων κτιρίων.

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 13/12/2019 - 16:03

Με τους φόρους που έχουν να επιβληθεί  στα καπνικά προϊόντα δυστυχώς πλέον δεν προκαλούν έκπληξη οι συνεχείς αναφορές στο αστυνομικό δελτίο για συλλήψεις ατόμων που έχουν στην κατοχή τους λαθραία τσιγάρα κ.λ.π.

Μια τέτοια ανακοίνωση έχουμε και σήμερα που αφορά στη σύλληψη στη Χίο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας , ενός αλλοδαπού ηλικίας 42 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκαν στην κατοχή του 42χρονου και κατασχέθηκαν -470- πακέτα τσιγάρα, τα οποία όπως διακριβώθηκε δεν έφεραν τις προβλεπόμενες ενδεικτικές ταινίες φόρου κατανάλωσης.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου.

(φωτογραφία αρχείου)