Γ. Ξενάκης: Η Ψυχάρη θα ανοίξει μετά τις 15 Δεκεμβρίου

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Πέμ, 17/11/2022 - 15:18

Αρνητική ήταν η απάντηση του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννη Ξενάκη στο αίτημα των επαγγελματιών της οδού Ψυχάρη για άνοιγμα της οδού από την 1η Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι εργασίες θα συνεχιστούν όπως προβλέπεται, καθώς την επόμενη εβδομάδα αναμένεται η απάντηση του Αρχαιολογικού Συμβουλίου και αμέσως μετά θα ξεκινήσει η απομάκρυνση των αρχαιολογικών ευρημάτων, με τον ίδιο να εκφράζει την πρόθεση του προς στην Αρχαιολογική Υπηρεσία για διάθεση επιπλέον προσωπικού έτσι ώστε να συντομευτούν οι εργασίες.

Ο κ. Ξενάκης τόνισε, σε συνέντευξη τύπου, ότι μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί και η οδός Ψυχάρη θα δoθεί στην κυκλοφορία.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικώς Υπηρεσιών, υπογράμμισε ότι η πρόταση της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας για συνολικό άνοιγμα τη Ψυχάρη, δεν μπορεί να εφαρμοστεί για τεχνικούς λόγους.

Παράλληλα στην κοινή συνέντευξη με τον προϊστάμενο της Τεχνικής Υπηρεσίας Κώστα Μπουλά, τονίστηκε ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος πλημμύρας, καθώς τα νερά θα μπορούν να διοχετευτούν στο λιμάνι μέσω των σωλήνων που ήδη έχουν τοποθετηθεί. 

 

 

 

i_psyhari_tha_anoixei_meta_tis_1512_-_den_yparhei_kindynos_plymmiras

Σχετικά Άρθρα