Χίος, Τρίτη 31 Μαρτίου

Γεννητούρια στις Οινούσσες

Ο Δήμος Οινουσσών ευχαριστεί την HOPEGENESIS
Πέμ, 02/01/2020 - 19:24

Ο Δήμαρχος Οινουσσών κ. Γεώργιος Στ. Δανιήλ εκφράζει προς τον Πρόεδρο Δρ. Στέφανο Χανδακά και τα μέλη της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας HOPEGENESIS θερμές ευχαριστίες για την πολύτιμη συνδρομή τους στην εγκυμοσύνη και τον τοκετό νεαρής μητέρας, κατοίκου του νησιού, η οποία έφερε την παραμονή Χριστουγέννων στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η υπογεννητικότητα αποτελεί την πιο ύπουλη και απειλητική «παραβίαση» για το μέλλον του νησιού μας. Η ισχυρότερη εθνική και κοινωνική θωράκιση είναι η στήριξη της ακριτικής οικογένειας, των νέων ανθρώπων, που θέλουν να παραμείνουν και να χτίσουν το μέλλον τους στα νησιά μας.

Το πρωτοπόρο έργο της HOPEGENESIS, η οποία μέσα στο 2019 στήριξε επιστημονικά την παρακολούθηση της εγκυμοσύνης τους, αλλά και τον τοκετό σε τρεις (3) μητέρες από τις Οινούσσες, είναι ανεκτίμητης αξίας και αξίζει της ευγνωμοσύνης και του σεβασμού μας.

Εύχομαι, σημειώνει σε δήλωση του ο Δ΄λημαρχος Οινουσσών, την επιτυχή συνέχιση και διεύρυνση του σημαντικού αυτού έργου επ’ ωφελεία της νησιωτικής μας πατρίδας.

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 31/03/2020 - 12:16

Δεύτερο... αυγο-χτύπημα, αυτή τη φορά στην πόρτα του Πρωτοδικείου Χίου. 

Προφανώς εκείνος που σκαρφίστηκε αυτήν την "επίθεση", σε Εισαγγελία και Πρωτοδικείο,  μάλλον θα έχει προηγούμενα με τη δικαιοσύνη... Ενδεχόμενα θα έχει  και... επόμενα, αφού η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου διεξάγει έρευνα.