Γιατρός στον Οίκο Ναύτου μετά τις 10 Μαΐου

"Στον πάγο" προς το παρόν οι κινητοποιήσεις των συνταξιούχων ΝΑΤ
Δείτε το Βίντεο
Δευ, 18/04/2022 - 13:04

Στον… πάγο μπαίνει προς το παρόν η απόφαση συνταξιουχικών σωματείων της Χίου να προχωρήσουν σε κατάληψη του Οίκου Ναύτου, ως ύστατη προσπάθεια να ικανοποιηθεί το αίτημα για γιατρό που θα καλύπτει τις ανάγκες συνταγογράφησης.

Σήμερα το πρωί εκπρόσωποι από την ΠΕΣ ΝΑΤ, και τα σωματεία συνταξιούχων ΝΑΤ Βροντάδου, Συκιάδας - Λαγκάδας, συναντήθηκαν με το Λιμενάρχη, Π. Βατούση και τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου Ελένη Κανταράκη και ενημερώθηκαν, ότι σε πρώτη φάση από 10 Μαΐου και για δύο φορές την εβδομάδα θα τοποθετηθεί γιατρός στον “Οίκο Ναύτου” για την εξυπηρέτηση των ναυτικών και των οικογενειών τους.

Ο Στέλιος Κουμπιάς, πρόεδρος της Παγχιακής Ένωσης Συνταξιούχων ΝΑΤ τόνισε σε ραδιοφωνική του παρέμβαση στην “Αλήθεια” ότι υπήρξε ένας εποικοδομητικός διάλογος στη συμερινή συνάντηση με τον Λιμενάρχη και τη διευθύντρια του Νοσοκομείου, πιο συγκεκριμένα σημείωσε: “Υπάρχει προοπτική να τοποθετηθεί γιατρός και καθημερινά. Εμείς κάναμε ένα βήμα πίσω, αλλά τον Ιούνιο θα συναντηθούμε ξανά για να δούμε αν προχωράει το θέμα”.

 

giatros_ston_oiko_naytoy_meta_tis_10_maioy

Σχετικά Άρθρα