Χίος, Δευτέρα 10 Αυγούστου

Γ.Πέτρης:"Σπάσαμε το λουκέτο για να βγάλουμε τραυματισμένη αθλήτρια από το Δημοτικό Στάδιο"

ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΤΕΧΝ.ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ
Δείτε τις Φωτογραφίες
Τετ, 08/07/2020 - 14:57

Πραγματοποιείται κανονικά το Περιφερειακό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κ18 στο Δημοτικό στάδιο Χίου, με τη συμμετοχή αθλητών από τη Μυτιλήνη, τη Σάμο, την Ικαρία και τη Χίο, αλλά κεκλεισμένων των θυρών, λόγω των πρωτοκόλλων για τον κορωνοϊό.

Όμως, σύμφωνα με τον τεχνικό σύμβουλοςτου ΣΕΓΑΣ Γιάννη Πετρή, ενώ όλα κυλούσαν ομαλά μια αθλήτρια από την Ικαρία τραυματίστηκε, αλλά δεν μπορούσε να διακομιστεί στο νοσοκομείο γιατί η πόρτα από την οποία μπαίνουν στο χώρο τα οχήματα ήταν κλειδωμένη.

«Ανακαλύψαμε, χωρίς να έχουμε ενημέρωση, ότι την μέρα διεξαγωγής του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος το Δημοτικό Στάδιο ήταν χωρίς υπάλληλο για να ανοίξει την πλαϊνή πόρτα με αποτέλεσμα να σπάσουμε το λουκέτο» ανέφερε ο κ. Πετρής.

Σύμφωνα με τον ίδιο η εικόνα που δόθηκε από το συμβάν «προσβάλει το ΣΕΓΑΣ αλλά και την Δημοτική Αρχή» ενώ αναφορικά με την γενικότερη λειτουργία του Δημοτικού Σταδίου ο τεχνικός του ΣΕΓΑΣ τόνισε ότι υπάρχουν «πολλά προβλήματα» με κυριότερο όλων την έλλειψη προσωπικού.

«Προσλήψεις ακούμε και προσωπικό δεν βλέπουμε στο στάδιο», τόνισε χαρακτηριστικά.

 

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 09/08/2020 - 21:49

 Σήμερα ο Σύλλογος "Φίλοι του Εμπορειού, Μαύρος Γιαλός" διοργάνωσε  για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αιμοδοσία στον Εμπορειό. Η δράση είχε τη στήριξη του Δ.Σ και της διοικήτριας του Σ.Ν.Χ. Ελ. Κανταράκη της κοινότητας Πυργίου και του Μορφωτικού Συλλόγου Πυργίου!

Την αιμοδοσία τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπεριφεριάρχης Π . Μπουγδάνος η Διοικήτρια του Σ.Ν.Χ.  Ελ. Κανταράκη και η Πρόεδρος του Πυργίου  Ειρ. Βολάκη.

Ο Σύλλογος "Φίλοι του Εμπορειού, Μαύρος Γιαλός" τους ευχαριστεί θερμά όπως επίσης ευχαριστεί τους Αιμοδότες για τη προσφορά τους και το Ξενοδοχείο Emporios Bay για την ευγενική παραχώρηση του χώρου .

Έγινε συλλογή 26 μονάδων αίματος, πολύ περισσότερων από πέρσι.

Άντε και του χρόνου περισσότερες.