Χίος, Δευτέρα 20 Αυγούστου

Χωρίς νερό το πρωί η πόλη για δύο ημέρες

Η υδροδότηση θα γίνεται το βράδυ, επισημαίνει ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ
Δείτε το Βίντεο
Τετ, 13/06/2018 - 10:03

Σήμερα και αύριο, όπως ενημερώνει ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ, λόγω χαμηλής στάθμης νερού στις δεξαμενές, οι περιοχές της πόλης θα υδροδοτηθούν και τις δύο ημέρες βραδυνές και όχι πρωινές ώρες. Εκτιμάται ότι σήμερα θα αποκατασταθεί η ζημιά στις μία από τις 3 μονάδες αφαλάτωσης, επισήμανε ο κ. Νεαμονίτης, επαναλαμβάνοντας τη σύσταση για περιορισμό της κατανάλωσης από τους δημότες.

Ο ίδιος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να παρουσιαστούν προβλήματα και στην υδροδότηση του Βροντάδου, ενώ προέβλεψε ότι μέχρι τέλος της εβδομάδας θα μπορέσει να δοθεί σε λειτουργία και η δεύτερη μονάδα αφαλάτωσης, στην οποία πρέπει να αντικατασταθεί το φίλτρο.

horis_nero_to_proi_i_poli_tis_hioy_gia_dyo_meres

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 20/08/2018 - 06:31

"Φέρεται εις γνώσιν των ευσεβών Χριστιανών ότι την Τετάρτην 22ουτρέχοντος μηνός και ώρα 8ην μ.μ εις το Ιερό Ναό Παναγίας Ερυθιανής Βροντάδου θα τελεσθεί Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κου Μάρκου. Ακολούθως θα λάβει χώρα η περιφορά της Ιεράς Εικόνας της Θεοτόκου με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου Χίου και άλλων φορέων και την 11 μ.μ. θα τελεσθεί η καθιερωμένη αγρυπνία επί την απόδοσιν της εορτής της κοιμήσεως της Θεοτόκου."