Χίος, Πέμπτη 14 Νοεμβρίου

"Η φωτιά σε αφορά" από τον Δήμο Χίου και το wwf Eλλάς

Δείτε το Βίντεο
Παρ, 28/06/2019 - 14:26

Ο Δήμος Χίου σε συνεργασία με τη WWF Ελλάς και λοιπούς φορείς του νησιού κατά τη φετινή αντιπυρική περίοδο έχει προγραμματίσει δράσεις ενημέρωσης κοινού για την πρόληψη των Δασικών πυρκαγιών με τίτλο «Η Φωτιά σε αφορά».

Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνει τριήμερο εργαστήριο για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών και των φορέων σε θέματα που αφορούν τις δασικές πυρκαγιές από την Παρασκευή έως και Κυριακή.

Ο συντονιστής του προγράμματος Ηλίας Τσιρίτης μιλώντας στην «Αλήθεια» τόνισε ότι στόχος της δράσης είναι η ευαισθητοποίηση των κατοίκων προκειμένου να αποφευχθεί η εκδήλωση δασικών πυρκαγιών σε ένα τόπο, όπως η Χίος, που έχει μεγάλο πρόβλημα στο θέμα αυτό.

Σχετικά Άρθρα

Τετ, 13/11/2019 - 17:03

Σύμφωνα με το Αστυνομικό δελτίο συνελήφθη, στις 12-11-2019 στη Χίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χίου, ένας αλλοδαπός ηλικίας 23 ετών, ο οποίος κατηγορείται για τα αδικήματα της απόπειρας πρόκλησης σωματικής βλάβης και της βίας κατά υπαλλήλων, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα και σύμφωνα με καταγγελία, ο 23χρονος χθες το απόγευμα, σε χώρο παραμονής αλλοδαπών, αποπειράθηκε να τραυματίσει με αιχμηρό αντικείμενο 21χρονη αλλοδαπή.

Επίσης, ο δράστης αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του από αστυνομικούς που κλήθηκαν να διαχειριστούν το περιστατικό.

Στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκε μαχαίρι, που βρέθηκε στην κατοχή του 23χρονου.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χίου