Η Χίος παίζει "μπάλα" με Τσεσμέ - Αλάτσατα

Δείτε τις Φωτογραφίες
Τρί, 04/03/2025 - 16:09

Πέρα από την αθλητική σύσφιξη των σχέσεων και τουριστικά αναμένεται να επιδράσει θετικά η διοργάνωση αγώνων ποδοσφαίρου μεταξύ μικτών ομάδων Χίου και Τσεσμέ - Αλατσάτων.

Όπως είπε στην "Α" ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων Χίου, Γιώργος Μυλωνάδης, σε συνέχεια των επαφών που είχαν με τη Δήμαρχο του Τσεσμέ και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου της πόλης, τον περασμένο Οκτώβρη, οργανώθηκε και θα πραγματοποιηθεί, καταρχάς στον Τσεσμέ, στις 16 Μαρτίου, αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των μικτών ομάδων , ηλικίας 16 ετών, Χίου και Τσεσμέ - Αλατσάτων.

Στο ίδιο πλαίσιο και οι τοποθετήσεις των Γιάννη Μανδάλα και Δημοσθένη Κάβουρα που τόνισαν την συμβολή  τέτοιων δράσεων στην τοπική οικονομία.

Ο επόμενος αγώνας ποδοσφαίρου με τη συμμετοχή των Μικτών ενηλίκων των δύο περιοχών, θα γίνει στη Χίο στις 27 Απριλίου (την επόμενη από το Πάσχα εβδομάδα).

Σχετικά Άρθρα