«Η ουρά» έμεινε για την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης από Γρου προς Βαρβάσι

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ 10ΗΜΕΡΟΥ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΧ
Πέμ, 09/06/2022 - 14:32

Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθούν τα έργα αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης που εκτείνονται από την περιοχή Γρου μέχρι και το Βαρβάσι.

Το παραπάνω βεβαίωσε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ, Βασίλης Μυριαγκός, επικαλούμενος την ενημέρωση που έχει η δημοτική επιχείρηση από τον ανάδοχο του έργου.

Σημειώνεται ότι οι εργασίες στην περιοχή Γρου, έχουν προκαλέσει γκρίνιες από περιοίκους, λόγω της μεγάλης διάρκειάς τους, αφού κατά διαστήματα υπήρχαν προβλήματα πρόσβασης στα σπίτια τους αλλά και αφόρητη κατάσταση εξαιτίας της σκόνης.

«Είναι ένα μεγάλο έργο, που σίγουρα προκαλεί όχληση, όμως είναι απολύτως αναγκαίο να γίνει και επιδιώκαμε αρκετό καιρό να εξασφαλίσουμε χρηματοδότηση. Δυστυχώς στην περιοχή Γρου, λόγω του βραχώδους εδάφους, υπήρξαν περισσότερα προβλήματα αλλά ο στόχος είναι μέχρι το τέλος του Ιούνη το σύνολο του έργου να έχει παραδοθεί», ανέφερε ο κύριος Μυριαγκός.

Η αντικατάσταση του δικτύου προϋπολογίστηκε στα 914.000 ευρώ και όπως είπε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ θα συνδέει όλες τις γεωτρήσεις του Κάμπου με το νέο διευρυμένο δίκτυο διανομής, περιορίζοντας σημαντικά το πρόβλημα των διαρροών.


Σχετικά Άρθρα