Χίος, Παρασκευή 19 Ιουλίου

Η πιο… θερμή πίτα των χειμερινών κολυμβητών

Δείτε το Βίντεο
Κυρ, 17/02/2019 - 13:44

Στην περίπτωση τους βεβαίως δεν παίζει ρόλο ο ήλιος αλλά… ευκαιρίας δοθείσης και με τον καιρό υπολογισμένο να φυσάει βοριάς, η παραλία του Μέγα Λημνιώνα υποδέχθηκε την Κυριακή 17/02/19 το μεσημέρι τους χειμερινούς κολυμβητές, που χάρηκαν την ήρεμη θάλασσα και έκοψαν την καθιερωμένη τους βασιλόπιτα.

Ο επίτιμος Πρόεδρος τους, Γιάννης Καλούδης, εξήγησε για μια ακόμα φορά τα μεγάλα οφέλη της χειμερινής κολύμβησης, που χαρίζει ευεξία, γυμνάζει, απεχθάνεται το συνάχι, τη γρίπη και τις αρρώστιες ενώ ο επίτιμος… θεατής τους Γιώργος Λύκος έκφρασε για μια ακόμα φορά την απορία του, απορώ πως μπορούν αυτοί οι… παλαβοί και δεν κρυώνουν τον χειμώνα στην θάλασσα.

Περισσότερα χειμερινο…κολυμβητικά στην "ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV".

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 19/07/2019 - 16:08

Σε σειρά υποστηρικτικών δράσεων προς τους προσκυνητές της Αγίας Μαρκέλλας θα προχωρήσει το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Χίου την Κυριακή 21 Ιουλίου παραμονή της εορτής της Αγίας.

Συγκεκριμένα ειδικά προς τούτο συνεργεία θα προσφέρουν νερό και αναψυκτικά στους πεζοπόρους προσκυνητές και θα διανέμουν ενημερωτικό υλικό αντιπυρικής προστασίας στα διερχόμενα αυτοκίνητα. 

Τα συνεργεία θα βρίσκονται από τις 7.00 μ.μ. της Κυριακής στα ακόλουθα σημεία: Γιαννάκι, Κόμβος Σιδηρούντας, μετά τη Βολισσό.

Θερμές ευχαριστίες εκφράζονται:

Στο Επιμελητήριο Χίου και τους κ. Ζ. Μαϊστράλη και κα Αν. Λιβανού  για την επικοινωνία με τους επαγγελματίες:

  • Αντιπροσωπείες Αθηνάδη
  • Εμπορική ΕΠΕ
  • ΑΜΠΕΛΟΣ ICE
  • ΒΙΚΟΣ
  • Σίμο Παπαλεωνίδα
  • ΧΑΡΑ Super Market

 

Επίσης απευθύνονται ευχαριστήρια στην Ιχθυόσκαλα Χίου και τον  Κ. Στούπο και στις εθελοντικές ομάδες Αγ. Γεωργίου Συκούση, Λιθίου, Όμικρον.