Χίος, Κυριακή 16 Ιουνίου

Η Βασιλόπιτα της ΠΕΚΕΒ

Τετ, 23/01/2019 - 06:37

Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 6 μ.μ. η ΠΕΚΕΒ θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίττα της στο κινηματοθέατρο του Πνευματικού και Ψυχαγωγικού Κέντρου Βροντάδου.

Την πίττα θα ευλογήσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος. Η εκδήλωση εφέτος είναι αφιερωμένη σε μέλη που έχουν υπηρετήσει πολλά χρόνια με ιδιαίτερο ζήλο και αγάπη την 

Οργάνωση καθώς και φίλους που αγαπούν και ενισχύουν το έργο της .

Θα τιμήσει και βραβεύσει τους κ.κ.: Μαρία Βιττάκη (το παλαιότερο μέλος Δ.Σ. της ΠΕΚΕΒ ) υπεύθυνη στο τμήμα φιλανθρωπίας καθώς και στα τμήματα εκδηλώσεων, πολιτισμού και Πνευματικού Κέντρου.

Ισίδωρος Καστάνιας ο επί σειρά ετών Πρόεδρος της ΠΕΚΕΒ, ο οποίος περιέβαλε, υπηρέτησε και στήριξε την Οργάνωση με ιδιαίτερο ζήλο και αγάπη.

Στρατής  Μπαχάς  πολλά χρόνια υπεύθυνος για τις κτηριακές εγκαταστάσεις του Πνευματικού Κέντρου και άριστος ταμίας.

Επίσης  η ΠΕΚΕΒ θα βραβεύσει αθλητές των τμημάτων της για τις επιδόσεις τους στον αθλητισμό και στη μάθηση καθώς και για το ήθος τους.

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 16/06/2019 - 17:41

Οπως ενημερώνει η Αστ. Διεύθυνση, συνελήφθησαν σήμερα 16-06-2019 στη Χίο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 21 και 23 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, οι συλληφθέντες διέρρηξαν από κοινού Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο στην παραπάνω περιοχή, με σκοπό την κλοπή, χωρίς ωστόσο να το κατορθώσουν, καθώς έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου διενεργείται προανάκριση.