Ήπια κυκλοφορία οχημάτων σε τμήμα της Απλωταριάς

Γ. Ξενάκης: Το μέτρο θα είναι προσωρινό, για όσο μένει κλειστή λόγω έργων η Ψυχάρη
Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Πέμ, 02/06/2022 - 10:52

Μετά από αρκετά ομολογουμένως χρόνια, το τελευταίο τμήμα της Απλωταριάς -από τη συμβολή με την Πασπάτη και με κατεύθυνση τις οδούς Καλαμπόκα και Τσουρή- θα ανοίξει στην κυκλοφορία.

Το μέτρο χαρακτηρίζεται προσωρινό και έχει σχέση με τις σε εξέλιξη εργασίες για την κατασκευή του αντιπλημμυρικού έργου στην πόλη, που εξαιτίας τους κλείνουν για την κυκλοφορία κάθετες οδοί της Απλωταριάς, όπως στην προκειμένη περίπτωση η Ψυχάρη.

Ήδη ξεκίνησε η αφαίρεση κολωνακίων που είχαν τοποθετηθεί επί της Απλωταριάς στη διασταύρωσή της με την Πασπάτη και Ψυχάρη για να περνούν προσωρινά οχήματα με μπάζα από το εργοτάξιο, μιας και η Πασπάτη ακόμα δεν έχει δοθεί στην κυκλοφορία.

“Οταν η Πασπάτη δοθεί στην κυκλοφορία, κάτι που ελπίζουμε να γίνει σύντομα”, δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Γιάννης Ξενάκης, “τα οχήματα θα μπορούν να στρίβουν δεξιά στην Απλωταριά με έξοδο στην Κουντουριώτη ή την Στ. Τσουρή, μιας και η Ψυχάρη κλείνει για να γίνει το αντιπλημμυρικό στο τελευταίο τμήμα της.”

“Θα υπάρχει ήπια κυκλοφορία οχημάτων εκεί μέχρι να τελειώσουν τα έργα στην Ψυχάρη και να δοθεί κι αυτή προς χρήση”, κατέληξε ο κος Ξενάκης.

ipia_kykloforia_ohimaton_se_tmima_tis_aplotarias

Σχετικά Άρθρα