Χίος, Δευτέρα 20 Ιανουαρίου

Κάλεσμα στις επιχειρήσεις για να εξασφαλιστεί το Χριστουγεννιάτικο κέρασμα

Στο 10ημερο εορταστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Χιου
Τρί, 12/11/2019 - 15:05

Εν όψει της εορτής των Χριστουγέννων, ο Δήμος Χίου διοργανώνει τις ημερομηνίες 21 – 31 Δεκεμβρίου, δεκαήμερο εορταστικών εκδηλώσεων, στην Κεντρική πλατεία της Χίου.

Tην πρωτοβουλία γνωστοποιεί σε κάλεσμά του προς τους επιχειρηματίες στους τομείς της αγροδιατροφής αλλά και της εστίασης το Επιμελητήριο Χίου, ζητώντας τους να συνδράμουν προσφέροντας κεράσματα στους επισκέπτες του Χριστουγεννιάτικου χωριού, προβάλλοντας παράλληλα τις επιχειρήσεις τους.

Κατά τη διάρκεια αυτού του δεκαημέρου, όπως αναφέρει,  θα υλοποιηθούν δράσεις και events από τοπικούς φορείς και συλλόγους, προσφέροντας ψυχαγωγία στην τοπική κοινωνία της Χίου καθώς και στους επισκέπτες του νησιού για την περίοδο των Χριστουγέννων.

 

Όσες  επιχειρήσεις ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στα Χριστουγεννιάτικα events μπορούν να επικοινωνήσουν με την κ. Ειρήνη Κατιμερτζή (Δήμος Χίου) στο τηλ. 2271350873 – 863, email: press@chios.gov.gr

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 19/01/2020 - 19:08
φωτο ΕΚΑΒ

Άγιο... είχε σήμερα Κυριακή πρωϊ οδηγός, που στην παραλιακή οδό Χίου - Βροντάδου, έχασε το έλεγχο του οχήματος, προσέκρουσε σε τοιχίο και στη συνέχεια έπεσε πάνω στα βράχια.

Από την σφοδρή σύγκρουση προκλήθηκαν στο αυτοκίνητο υλικές ζημιές, ενώ ο οδηγός βγήκε από αυτό με λίγες μόνο αμυχές.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, όπως εξακρίβωσε στη συνέχεια η τροχαία δεν διέθετε άδεια οδήγησης και συνελήφθη με την διαδικασία του αυτοφώρου.