Κάμερα έκανε τσακωτό τον διαρρήκτη στο σκάφος του, στο λιμάνι

Δείτε το Βίντεο
Κυρ, 25/10/2020 - 19:51

Η τεχνολογία κατά των διαρρηκτών.

Μια τέτοια περίπτωση καταγγέλλει ο συμπολίτης μας Στέλιος Καλαγκιάς.

Διαβάστε την και πάρτε τα μέτρα σας.

Σήμερα 03:48 το πρωί στο λιμάνι στην Χίο μας επίδοξος διαρρήκτης με συνεργό έκανε το λάθος και εισήλθε στο σκάφος με μάσκα και γάντια με σκοπό την κλοπή και κατά συνέπεια και την πρόκληση ζημιών και φθορών σε ξένη περιουσία.

 Φυσικά δεν γνώριζε και δεν περίμενε ότι το κλειστό σύστημα παρακολούθησης που υπάρχει εγκατεστημένο θα με ειδοποιούσε άμεσα στο κινητό μου τηλέφωνο με ζωντανή εικόνα και ήχο και άμεση εγγραφή των συμβάντων σε διαδικτυακούς χώρους αποθήκευσης.

Ενημερώθηκε άμεσα το κεντρικό λιμεναρχείο Χίου όπου έσπευσε ταχύτατα στο σημείο και προχώρησε στην σύλληψη και την προσαγωγή των δραστών στις εγκαταστάσεις του. Επίσης αναφέρθηκαν κλοπές και διαρρήξεις και σε διπλανά σκάφη όπου έχουν δηλωθεί στις αρχές και διερευνώνται.

Να σημειωθεί ότι εκεί πολλά βράδια διανυκτερεύουμε οικογενειακός όπως και άλλες οικογένειες στα διπλανά σκάφη και καθαρά από τύχη δεν είμασταν χθες μέσα όπου θα μπορούσαμε να είχαμε απρόβλεπτες καταστάσεις και συνέπειες.

Ευχαριστώ πολύ όλο το προσωπικό και την πρωϊνή βάρδια του λιμενικού σώματος για την άμεση και καθοριστική ανταπόκριση τους στο συμβάν. Την υπόθεση την έχει αναλάβει πλέον η ασφάλεια του κεντρικού λιμεναρχείου Χίου!!

 

i_tehnologia_voithos_stin_ep_aytoforo_syllipsi_diarrikton_skafoys

Σχετικά Άρθρα