Χίος, Σάββατο 20 Ιουλίου

Καθάρισαν… στο Πυργί

Τετ, 26/06/2019 - 17:21

Για χάρη στης ακριβούς ειδησεογραφίας να σημειώσουμε ότι σήμερα το πρωϊ καθαρίστηκε από τον Δήμο Χίου η… χωματερή, που είχε δημιουργηθεί από την Παρασκευή στον Περιφερειακό δρόμο του Πυργίου προς τα Μεστά.

Επίσης το πρωί σε επικοινωνία του με το Ράδιο- αλήθεια ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργης Μπελέγρης, δεν δέχτηκε ότι υπάρχει χαλαρότητα της υπηρεσίας του, χαρακτηρισμός που δόθηκε σε άρθρο του Διευθυντή της ΑΛΗΘΕΙΑΣ που αναδείκνυε το πρόβλημα αλλά απέδωσε την αύξηση του όγκου απορριμμάτων στο γεγονός ότι πετούν οι δημότες τα προϊόντα των κλαδεμάτων.

Ζήτησε μάλιστα γι’ αυτό το σκοπό να ειδοποιείται η υπηρεσία του Δήμου για να τα παραλαμβάνει αξιοποιώντας και τον κλαδοτεμαχιστή του Δήμου.

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 19/07/2019 - 16:08

Σε σειρά υποστηρικτικών δράσεων προς τους προσκυνητές της Αγίας Μαρκέλλας θα προχωρήσει το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Χίου την Κυριακή 21 Ιουλίου παραμονή της εορτής της Αγίας.

Συγκεκριμένα ειδικά προς τούτο συνεργεία θα προσφέρουν νερό και αναψυκτικά στους πεζοπόρους προσκυνητές και θα διανέμουν ενημερωτικό υλικό αντιπυρικής προστασίας στα διερχόμενα αυτοκίνητα. 

Τα συνεργεία θα βρίσκονται από τις 7.00 μ.μ. της Κυριακής στα ακόλουθα σημεία: Γιαννάκι, Κόμβος Σιδηρούντας, μετά τη Βολισσό.

Θερμές ευχαριστίες εκφράζονται:

Στο Επιμελητήριο Χίου και τους κ. Ζ. Μαϊστράλη και κα Αν. Λιβανού  για την επικοινωνία με τους επαγγελματίες:

  • Αντιπροσωπείες Αθηνάδη
  • Εμπορική ΕΠΕ
  • ΑΜΠΕΛΟΣ ICE
  • ΒΙΚΟΣ
  • Σίμο Παπαλεωνίδα
  • ΧΑΡΑ Super Market

 

Επίσης απευθύνονται ευχαριστήρια στην Ιχθυόσκαλα Χίου και τον  Κ. Στούπο και στις εθελοντικές ομάδες Αγ. Γεωργίου Συκούση, Λιθίου, Όμικρον.