Καθαρισμοί στις γειτονιές

Παρ, 21/10/2022 - 15:48

Από την Υπηρεσία Καθαριότητας κ Ανακύκλωσης του Δήμου Χίου, αυτή την εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν χορτοκοπές κι ευπρεπισμοί στην περιοχή του Φραγκομαχαλά (πλατεία Αγίου Νικολάου και πάροδοι), στην ευρύτερη περιοχή της Ευαγγελίστριας, στην περιοχή του Φραγκοβουνίου , στον Άγιο Γεώργιο Σταφυλά και στην περιοχή του Αγίου Γεώργιου Ορφανού.

Επίσης συνεργεία συνέδραμαν στην Αγία Παρασκευή στο Καστέλο , στην ευρύτερη περιοχή του ΟΑΕΔ καθώς επίσης πραγματοποιήθηκε βελτίωση της εικόνας στην είσοδο του Φρουρίου (κλαδέματα καλαμιών κ χορτοκοπές), κ.α.

Παράλληλα συνεργείο με την χρήση του πλυστικού μηχανήματος διενήργησε πλύσιμο στα πεζοδρόμια επί της οδού Δημοκρατίας, στα πεζοδρόμια επί της οδού Κανάρη και οδού Λιβανού καθώς και στην πλατεία και πεζόδρομο της οδού Δημογεροντίας.

Όσον αφορά την Υπηρεσία Πρασίνου για τις ημέρες αυτές , συνεργεία πραγματοποίησαν κλαδέματα κι ευπρεπισμούς στο πάρκο Θελούδη, στις κατοικίες Μπουρνιά, στην πλατεία Ομηρείου καθώς επίσης πραγματοποιήθηκαν κλαδέματα στην περιοχή του Καστέλου στα Μυλαράκια καθώς και στον Καταρράκτη, κ.α.

Σχετικά Άρθρα