Κι άλλη ληστεία… κι άλλες συλλήψεις για κλοπή περιπτέρου

Δείτε τις Φωτογραφίες
Τετ, 27/07/2016 - 13:39

Καθημερινό είναι πλέον το δελτίο συμβάντων της Αστυνομίας με κλοπές, αλλά κατά διαστήματα και ληστείες, όπως αυτή που καταγγέλθηκε ότι έγινε χθες το βράδυ, όταν άτομο αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων πλησίασε συμπολίτη μας, 61 ετών, που  κινούταν πεζός σε δημοτική οδό στην πόλη της Χίου και με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσε το τσαντάκι του, το οποίο περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ.

Για το συμβάν διενεργείται προανάκριση από την  Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου.

Στο μεταξύ στελέχη της ίδιας υπηρεσίας  εξιχνίασαν την κλοπή περιπτέρου που έγινε στις 19 Ιουλίου.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου η κλοπή σε περίπτερο 57χρονης , που διαπράχθηκε στην πόλη της Χίου, εξιχνιάστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες, μετά από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου.  Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, σε βάρος πέντε -5- υπηκόων Συρίας, ηλικίας από 16 έως 19 ετών.

Πιο συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, βραδινές ώρες της 19-07-2016, οι πέντε προαναφερόμενοι δράστες από κοινού μπήκαν στο περίπτερο, παραβιάζοντας είσοδό του και αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα άμεσης κατανάλωσης, είδη καπνού και το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ.

Στο πλαίσιο των ερευνών, μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων βρέθηκε και κατασχέθηκε.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου διενεργείται προανάκριση.

Σχετικά Άρθρα