Χίος, Σάββατο 20 Ιουλίου

Το ΚΙΟΣΚΙ της Πλατείας Βουνακίου ή Νικολάου Πλαστήρα

Πέμ, 16/05/2019 - 17:58

Φαίνεται το έχει η μοίρα μου να βγάζω το φίδι απο την τρύπα !

Όταν όμως καθίζω στην πλατεία να πιώ έναν καφέ όπως σήμερα πού ήταν γεμάτη από κόσμο και ακούω τα παράπονα και τα σχόλια για τα ξεσκέπαστα κιόσκια ,πού έχουν φυσικά αποψιλώσει τίς κουρελιασμένες τέντες που υπήρχαν για πολλά χρονια και δεν τοποθετήθηκαν ακόμη μέχρι σήμερα νέες κάτι το παράξενο συμβαίνει ! 

Θέλουμε ακόμη δέκα μέρες για τις δημοτικές εκλογες και από από τους καθήμενους θαμώνες στα τραπεζάκια μέσα στον ήλιο και την ζέστη άκουσα τα παράπονα και τα δυσμενή σχόλια για την δημοτική αρχή !

Εμένα μου ανάβουν τα λαμπάκια και δεν μπορώ να μην γράψω ,να υποδείξω και να προβάλω το υπαρκτό προβλημα !

Σάς ακούω κ.κ. υποψήφιοι και νύν δήμαρχοι στα ΜΜΕ και να προβάλετε και να λέτε οτι στο Πρόγραμμα σας το πρώτο μέλημα ειναι η ανακούφιση και η εξυπηρέτηση των πολιτών και χαμογελώ σαρκαστικά γιατι εάν δεν σας υποδείξουν τα διαφορα ΜΜΕ τα προβλήματα που υπάρχουν στόν τόπο μας εσείς ΑΓΡΟΝ ηγόρασαν !

Τουλάχιστον τώρα που περπατάτε πόρτα πόρτα για να μοιράσετε τα ψηφοδέλτια στις γειτονιές ρίχνετε και καμιά ματιά στα κακώς κείμενα που υπάρχουν για να τα διορθώσετε μετά τις εκλογές! 

Σήμερα όμως το πρόβλημα με τις τέντες στα κιόσκια της πλατείας ειναι υπαρκτό ! Δεν γνωρίζω εάν ειναι δουλειά του Δήμου ή τού ενοικιαστή καταστηματάρχη ! Φροντίστε αυτές τις λίγες μέρες που απομένουν μέχρι τις εκλογές να σκεπαστεί ο χώρος για ανακούφιση των πολιτών ντόπιων και ξένων για να μην σας κατηγορούν και σας κάνουν ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ

! Δέν κατηγορώ κανέναν ,απλά υποδεικνύω ! Πράξετε καταλλήλως ! Καλό Απόγευμα ! Χίος 16 Μαΐου 2019 Λευτέρης Πυκνής (Μαλλιάς) Καλλιμασιώτης 

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 20/07/2019 - 09:22

Τον προστάτη τους Προφήτη Ηλία γιόρτασαν οι έμποροι της Χίου στο μικρό εκκλησάκι της οδού Ψυχάρη. Προσκυνώντας την παλιά εικόνα των εμπόρων, όπως μας είπε η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βικτωρία Αμπαζή, οι έμποροι ζήτησαν υγεία και δουλειά στα μαγαζιά τους έτσι ώστε να μπορούν να ζουν με αξιοπρέπεια.

Να σημειώσουμε ότι τα καταστήματα παραμένουν ανοικτά σήμερα, καθώς η αργία των εμπόρων μεταφέρεται την Δευτέρα, ημέρα εορτασμού της Αγ.Μαρκέλας όπου τα καταστήματα της Χίου θα παραμείνουν κλειστά.