Κλείστοι δρόμοι στην πόλη, λόγω έργων

Παρ, 10/05/2019 - 16:07

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες του έργου της ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ «Αντικατάσταση καλωδίου παροχής στην Μιχαήλ Λιβανού 31», θα διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Μιχ. Λιβανού  από την συμβολή της Μιχ. Λιβανού  με την Πορφύρα έως την συμβολή της Μιχ. Λιβανού με την Κούβελα, την Κυριακή 12/5/2019 από τις 7:00 έως 11:00.

Επίσης  προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες σύνδεσης ακινήτου με δίκτυο της ΔΕΥΑΝΧ, θα διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Σ. Τσουρή  από την συμβολή της Σ. Τσουρή  με την Καλαμπόκα έως τη συμβολή της Σ. Τσουρή με την Κοντογιάννη, την Δευτέρα 13/5/2019 από τις 14:00 έως 19:00.

Και στις δύο περιπτώσεις,  ρύθμιση της κυκλοφορίας  θα γίνει με μέσα και προσωπικό του αιτούντος, ο οποίος θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και ασφάλειας των διερχομένων και περιοίκων.  Ο χρόνος που θα παραμείνει κλειστός ο δρόμος, θα είναι ο ελάχιστος δυνατός, ώστε να επιτευχθεί η λιγότερη ταλαιπωρία-όχληση  των κατοίκων και των διερχόμενων οχημάτων, αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου.

Σχετικά Άρθρα