Χίος, Δευτέρα 3 Αυγούστου

Κλιμάκια ιατρών στελνει στα hot spot το υπουργείο Υγείας

Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 05/12/2019 - 14:06

Κλιμάκια ιατρών για εμβολιασμούς, την εξέταση για τυχόν ασθένειες αλλά και ψυχολογική υποστήριξη, στέλνει το επόμενο διάστημα στα hot spot Λέσβου, Χίου και Σάμου το υπουργείο Υγείας.

«Πρόκειται για αίτημα που έχουμε καταθέσει προς το υπουργείο προκείμενου να πραγματοποιηθούν οι απαιτούμενοι ιατρικοί έλεγχοι, αλλά και να αποσυμφορηθούν λίγο τα νοσοκομεία και οι μονάδες υγείας των νησιών μας, που έχουν επιβαρυνθεί λόγω του μεταναστευτικού - προσφυγικού», τόνισε ο αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Παντελής Βρουλής.

Το κλιμάκιο, που ακόμη είναι άγνωστο πότε θα έρθει στα νησιά του Αιγαίου αλλά και με ποιές ειδικότητες ιατρών θα στελεχωθεί, προβλέπεται να παραμείνει για τουλάχιστον ένα μήνα στην κάθε δομή.

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 03/08/2020 - 18:11

Το Σάββατο 8 Αυγούστου 2020 πανηγυρίζει με εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια και λαμπρότητα ο Ιερός Ναός Αγίου Αιμιλιανού Καλλιμασιάς, κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

 

Ώρα 7.00 μ.μ. Τιμητική δια θαλάσσης μεταφορά της ιεράς εικόνας του Αγίου και απόδοση τιμών από τον Όμιλο Φουσκωτών Σκαφών Χίου, από το λιμάνι του Αγίου Ιωάννου ως τον μόλο του Αγίου Αιμιλιανού. Υποδοχή από τον Ιερό Κλήρο, τις Αρχές και τον Λαό και λιτάνευση ως τον Ιερό Ναό.

 

Ώρα 7.30 μ.μ. ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκου. 

Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

 

Ώρα 7.00 π.μ. Πανηγυρικός Όρθρος μετά αρτοκλασίας και Θεία Λειτουργία (Ιερατικό Συλλείτουργο).

Παρασκευή και προσφορά σε όλους του παραδοσιακού χταποδοπίλαφου, σύμφωνα με το έθιμο.

 

Ώρα 7.00 μ.μ. Μεθεόρτιος Εσπερινός.