Κοπτική - Ραπτική από το Άρτιον

Δελτίο Τύπου
Πέμ, 17/11/2016 - 15:33

Ο τρίτος κύκλος μαθημάτων κοπτικής - ραπτικής και πατρόν που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος “ΑΡΤΙΟΝ” ξεκινά με εκπαιδεύτρια την έμπειρη και καταξιωμένη μοδίστρα κα Ειρήνη Βαβούλη, με σωστή καθοδήγηση, εγγυημένο και εύκολο τρόπο κοπής, ραφής και πατρόν και λειτουργικό σύστημα που απευθύνεται σε αρχάριους και προχωρημένους.

Οι ενδιαφερόμενοι-ες θα μπορέσουν γρήγορα και αποτελεσματικά να μετατρέπουν ένα κομμάτι ύφασμα σε μαξιλαράκι, φούστα, φόρεμα, κουρτίνα και ό,τι άλλο χρειασθεί με βελόνα, κλωστή και ραπτομηχανή, καθώς και να μεταποιεί και να ράβει σαν... επαγγελματίας.

Όσες και όσοι θέλετε λοιπόν να μάθετε να κόβετε και να ράβετε τα δικά σας ρούχα σπεύσατε!

Η πρώτη ενημερωτική συνάντηση με την εκπαιδεύτρια θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, στις 5.30 μ.μ., στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος “ΡΕΓΓΙΝΑ” στην οδό Καλαμπόκα, που μας παραχωρεί ευγενικά και αφιλοκερδώς η κα Ρούλα Μονιούκα, όπου θα γίνονται και όλα τα μαθήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι επίδοξοι μόδιστροι και μοδίστρες μπορούν να απευθύνονται στην Πρόεδρο του Συλλόγου κα. Βάσω Κριτάκη. Τηλ. 6937214208 ή στο e mail του Συλλόγου artion.chios2013@gmail.com.

Σχετικά Άρθρα