Χίος, Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου

Κόβουν την πίτα τους τα μέλη του ΚΑΠΗ

Παρ, 19/01/2018 - 15:57

Το ΚΑΠΗ Δήμου Χίου ενημερώνει τα μέλη του ότι διοργανώνει ψυχαγωγική εκδήλωση, με παράθεση γεύματος για την εθιμοτυπική κοπή πίτας του 2018.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τηνΤετάρτη 31 Ιανουαρίου, στις 11 το πρωί στο Κέντρο Διασκέδασης Caravel.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του ΚΑΠΗ Δ. Χίου, για κρατήσεις θέσεων και περισσότερες διευκρινίσεις. Τηλέφωνο:22710 81474 και 22710 44395.

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 14/12/2018 - 15:59

 

Τη Δευτέρα, τελικά, στις 7.30 μ.μ. θα γίνει η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δήμου Χίου στην πλατεία Νικολάου Πλαστήρα, τελετή η οποία θα σημάνει την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν, αυτή την περίοδο στην πόλη.

Όπως είπε ο Δήμαρχος, Μανώλης Βουρνούς, θα υπάρξει πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους

 Σύμφωνα με τη δημοτική σύμβουλο, Βιβή Ποταμούση, τη δική της νότα στο εορταστικό αυτό γεγονός θα προσθέσει η Φιλαρμονική του Δήμου Χίου, ενώ θα συμμετέχουν επίσης οι Χίοι εν Χορώ, dj, θα προσφέρεται ζεστό κρασί από τοπική επιχείρηση και παράλληλα στα περίπτερα πέριξ της πλατείας θα γίνονται από εθελοντές δράσεις για παιδιά, τα οποία θα μπορέσουν να παίξουν και στα παιχνίδια που θα βρίσκονται εγκατεστημένα στην πλατεία αυτές τις ημέρες. Καθημερινά, είπε η κα Ποταμούση, θα γίνονται εκδηλώσεις, το αναλυτικό πρόγραμμα των οποίων αναμένεται να εκδοθεί.