Χίος, Τρίτη 31 Μαρτίου

Μ. Κοσμάς: "Δεν θα μπει μπουλντόζα στο Γούβι"

Σήμερα στις 6.30 μ.μ. συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Βροντάδου
Δείτε το Βίντεο
Παρ, 22/01/2016 - 11:54

Τα αντανακλαστικά της τοπικής κοινωνίας αλλά και των αυτοδιοικητικών ενεργοποίησε η απόφαση για καθαίρεση μεγάλου τμήματος του έργου που έχει κατασκευαστεί εδώ και χρόνια στην περιοχή Γούβι στο Βροντάδο. Το απόγευμα στις 6.30 μ.μ. συνεδριάζει το τοπικό συμβούλιο Βροντάδου στο οποίο έχουν κληθεί και οι πρώην Δήμαρχοι (ήδη υπήρχε και έγγραφη αντίδραση από τους Αριστείδη Ζαννίκο και Μάρκο Μεννή) προκειμένου να συζητηθούν οι εξελίξεις.

“Σε καμία περίπτωση δεν θα αφήσουμε να μπει μπουλντόζα. Θα κινητοποιήσουμε όλη την κοινωνία του Βροντάδου”, διεμήνυσε με δηλώσεις του στην “Α” ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου, Μάρκος Κοσμάς, μη μπορώντας να εξηγήσει κι ο ίδιος τα παράλογα του κρατικού μηχανισμού, ο οποίος από τη μια έδωσε άδειες για όλα τα έργα στην παραλιακή του Βροντάδου και τώρα, εν μέσω κρίσης, ζητά αυτά να καθαιρεθούν, απαιτώντας από το Δήμο να πληρώσει, από εκείνα που προφανώς… δεν έχει.

 

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 30/03/2020 - 22:00

Ένας 40χρονος άνδρας, που νοσηλεύεται από το μεσημέρι στον θάλαμο SARS του Νοσοκομείου είναι το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στο νησί μας.

Ο ασθενής, που είναι στρατιωτικός, είχε προσέλθει από το Σάββατο με συμπτώματα, αλλά αυτό δεν επιβεβαιώθηκε από το ινστιτούτο παστέρ, παρά μόνο σήμερα το μεσημέρι.

Από το Νοσοκομείο εκτός της νοσηλείας του γίνεται προσπάθεια να εντοπιστεί ο κύκλος του λώστε ή δυνατόν να στεγανοποιηθεί το πρόβλημα.