Μακριά και από τις τράπεζες παππούδες και γιαγιάδες!

Δευ, 23/03/2020 - 11:14

Απαγόρευση κυκλοφορίας από σήμερα και όσοι πλέον θα βρεθούν στο δρόμο, χρειάζονται ειδικό έντυπο και αιτιολόγηση της μετακίνησής τους που να εμπίπτει σε μια από τις εξαιρέσεις που ανακοίνωσε χθες η κυβέρνηση.

Με δεδομένο ότι η λειτουργία των τραπεζών συνεχίζεται καλά θα κάνουν οι νέοι να προσπαθήσουν να καλύψουν τις ανάγκες συναλλαγών πατεράδων και μανάδων, παππούδων και γιαγιάδων, όπως προτρέπει με ανάρτησή του ο Δ/ντής του κεντρικού καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας, Τάσος Κώσταλος.

Αναλυτικά σημειώνει:

"Μια δύσκολή εβδομάδα πέρασε και αύριο ξεκινά μια ακόμη πιο δύσκολη.
Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τους συναδέλφους, όσους μείναμε δηλαδή (1/3 του προσωπικού του καταστήματος) που με επαγγελματισμό, συνέπεια, υπομονή και εργατικότητα εξυπηρετήσαμε τους πελάτες του καταστήματος, τους πελάτες που μας εμπιστεύονται τόσα χρόνια. Τους εξυπηρετήσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο βάζοντας βέβαια σε πρώτη προτεραιότητα την «υγεία», την δική μας και την δική τους.
Σήμερα ξεκινά μια ακόμη πιο δύσκολη εβδομάδα, που θα είναι και το crash test (συντάξεις) για τον τραπεζικό κλάδο. Μαζί με υπομονή και καλή συνεργασία, όπως μέχρι τώρα σε όλα τα δύσκολα θα τα καταφέρουμε και αυτή την φορά.
Να θυμίσω στους συναδέλφους , που η πολιτεία και κοινωνία τους έδωσε την δυνατότητα να μην εργάζονται προκειμένου να προστατεύσουν τον εαυτό και τις οικογένειες τους, ότι έχουν υποχρέωση « να μείνουν υγιείς, να μείνουν σπίτι»
Στην πλειοψηφία της η κοινωνία δείχνει να πειθαρχεί, υπάρχει όμως μια δυσκολία στους έφηβους των 15-25 χρονών και τους έφηβους των 75-90. Και να καταλάβω τους πρώτους που νιώθουν την σιγουριά της νιότης και την πεποίθηση ότι δεν θα τους συμβεί τίποτα κακό, όμως τους δεύτερους που αποτελούν το 60% των πελατών που ακόμη εισέρχονται στα τραπεζικά καταστήματα μέχρι και για μια απλή ενημέρωση βιβλιαρίου ποιος θα τους πείσει να μείνουν στο σπίτι.
Επειδή δεν ξέρω αν θα πειθαρχήσουν και στα νέα μέτρα, ας κρατήσουμε στο σπίτι τους πατεράδες και τις μανάδες μας, τους παππούδες και τις γιαγιάδες, να τους προστατεύσουμε.

Τέλος όταν φεύγουμε από τα ΑΤΜ ας μην πετάμε τα γάντια στο δρόμο αποτελούν μόλυνση.
Θα περάσει και αυτό!!!"

Σχετικά Άρθρα