Χίος, Παρασκευή 18 Οκτωβρίου

"Μαθήματα" Οδικής Συμπεριφοράς σε γονείς και παιδιά

Δείτε το Βίντεο
Τετ, 11/09/2019 - 14:01

Ενημερωτικά φυλλάδια με σκοπό την ευαισθητοποίηση μαθητών και γονέων μοίραζαν έξω από τα δημοτικά σχολεία της πόλης, άνδρες του τμήματος τροχαίας με στόχο, την ευαισθητοποίηση γονέων και μαθητών.

«Τα πρώτα μαθήματα σωστής οδικής συμπεριφοράς δίνονται από τους γονείς», ανέφερε ο διοικητής της Τροχαίας Χίου, Παντελής Καλανδρόπουλος, τονίζοντας ότι η Τροχαία έχει ως κύριο στόχο την ευαισθητοποίηση κυρίως των μικρών παιδιών.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον διοικητή της τροχαίας, πραγματοποιήθηκε από τον δήμο καθαρισμός των πινακιδίων σήμανσης έξω από τα σχολεία, ενώ στη θέση τους βρίσκονται από το πρωί και οι σχολικοί τροχονόμοι.

«Ένα αισιόδοξο για μας μήνυμα είναι η πρωτοβουλία συλλόγων γονέων και κηδεμόνων που ζήτησαν να προχωρήσουμε σε απογευματινή ενημέρωση των μελών τους μέσα στις σχολικές μονάδες», υπογράμμισε ο κ.Καλανδρόπουλος.

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 18/10/2019 - 15:21

Αυτή είναι εκλογική διαδικασία. Αναφερόμαστε σε εκείνη που θα πραγματοποιήσουν τα μέλη του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Χίου, την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου στις 6 μ.μ. στο κέντρο "Μπουκιά - Μπουκιά" στο Κοντάρι. Συγκεκριμένα - όπως ανακοινώνουν - θα γίνει γενική συνέλευση και εκλογές για τη νέα διοίκηση και στο τέλος της διαδικασίας θα ακολουθήσει κέρασμα!