Μαζικά τεστ covid 19 σε όλους τους εργαζόμενους ζητά το Εργατικό Κέντρο Χίου

Δείτε το Βίντεο
Παρ, 14/08/2020 - 10:27

Την ανησυχία του για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων ,με αφορμή την εμφάνιση κρουσμάτων κορωνοϊού στο νησί, εκφράζει το Εργατικό Κέντρο Χίου που ζητά με επιστολή του προς τους αρμόδιους υπουργούς την διεξαγωγή μαζικών τεστ Covid-19 σε εργαζομένους σε όλη την Χίο και ιδιαίτερα στο ΚΥΤ της ΒΙΑΛ.

Ειδικότερα στο σχετικό δελτίο τύπου αναφέρεται:

 Μετά τη διάγνωση θετικών κρουσμάτων στη Χίο το ΕΚΧ εκφράζει την ανησυχία του για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων στις επιχειρήσεις του νησιού μας. Ζητούμε άμεσα οι εργαζόμενοι να υποβληθούν σε τεστ και ότι άλλο κριθεί απαραίτητο για την ασφάλεια της υγείας τους δωρεάν από τον ΕΟΔΥ ή το Νοσοκομείο Χίου.

Παράλληλα το ΕΚΧ εκφράζει την ανησυχία του για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων που απασχολούνται σε όλους τους τομείς στο ΚΥΤ (ΒΙΑΛ) μετά την εμφάνιση κρούσματος στο οποίο διαγνώστηκε θετικό στο COVID-19.

Θα θέλαμε να γνωρίζουμε τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας που θα ληφθούν στο εξής έτσι ώστε οι εργαζόμενοι στο ΚΥΤ (ΒΙΑΛ) να προσέρχονται με ασφάλεια στην εργασία τους.

Ζητούμε άμεσα οι εργαζόμενοι να υποβληθούν σε τεστ και ότι άλλο κριθεί απαραίτητο για την ασφάλεια της υγείας τους δωρεάν από τον ΕΟΔΥ ή το Νοσοκομείο Χίου.

Αναμένουμε για τις δικές σας ενέργειες που πρέπει να είναι άμεσες και γρήγορες για να αποφύγουμε τα χειρότερα για την υγεία των εργαζομένων του ΚΥΤ (ΒΙΑΛ) και των οικογενειών τους που έρχονται σε καθημερινή επαφή.

na_ginoyn_mazika_test_covid_19_se_oloys_toys_ergazomenoys

Σχετικά Άρθρα