Με 22 μετάλλια γύρισαν οι "Ιωνες" από το πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Δείτε το Βίντεο
Τετ, 05/08/2020 - 14:01

Το αθλητικό σωματείο ΑμεΑ «Ίωνες», υποδέχτηκε  στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης και ο αντιδήμαρχος Πρόνοιας Γιώργος Πατεριμός, προκειμένου να τους συγχαρούν για τα 22 μετάλλια που έφεραν στην Χίο από την συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΟΠΑΠ ΑμεΑ.  

«Είμαστε περήφανοι για σας και είμαστε δίπλα σας», ανέφερε ο κ. Κάρμαντζης τονίζοντας ότι η δημοτική αρχή αντιμετωπίζει με ιδιαίτερη ευαισθησία όλα τα θέματα που σχετίζονται με τα άτομα με ειδικές ικανότητες, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Συγχαρητήρια σε όλους όσους αγωνίστηκαν έδωσε η πρόεδρος του σωματείου Μαρκέλλα Αγιασμάτη που τόνισε ότι παρόλο που δεν έγιναν πολλές προπονήσεις οι αθλητές πήγαν πολύ καλά ενώ η  μειωμένη συμμετοχή  σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά οφείλονταν στις ιδιαίτερες συνθήκες λόγω της πανδημίας.

Παράλληλα η πρόεδρος των «Ιώνων» ζήτησε από τον δήμαρχο έμπρακτη στήριξη στα ταξίδια που έχει προγραμματίσει το σωματείο προκείμενου να συμμετέχει σε αγώνες με τους Σταμάτη Κάρμαντζη και Γιώργο Πατεριμό να υπόσχονται ότι θα είναι δίπλα τους.

me_22_metallia_gyrisan_oi_iones_apo_to_panellinio_protathlima

Σχετικά Άρθρα