Με επιτυχία το «Υγρό Πυρ» 2023

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Πέμ, 30/03/2023 - 14:38

Εκδήλωση πυρκαγιάς στις εγκαταστάσεις της "Revoil" στον Καρφά, προέβλεπε το σενάριο της άσκησης "Υγρό Πυρ" της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χίου.

Πρόκειται για την ετήσια άσκηση ετοιμότητας που διοργανώνεται από την Π.Υ. Χίου σε συνεργασία με συναρμόδιους φορείς.

Το σενάριο της άσκησης προέβλεπε, πυρκαγιά και τραυματισμό εργαζομένων ενώ από θαλάσσης συμμετείχε και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου.

Ικανοποιημένος από την διεξαγωγή της άσκησης ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Χίου Κωνσταντίνος Τοκαλάκης, που μαζί με τον Λιμενάρχη Χίου Παντελή Βατούση και τον υπεύθυνο των εγκαταστάσεων της Revoil, Ιάκωβο Κουσκουσάκη υπογράμμισαν ότι στόχος των ασκήσεων είναι η συνεργασία όλων των εμπλεκομένων.

Στην άσκηση συμμετείχαν σώματα ασφαλείας, όπως το Α.Δ. Χίου - Τμήμα Τροχαίας Χίου, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου και το Ε.Κ.Α.Β. Χίου.

Με εκπροσώπους συμμετείχαν οι φορείς, από το 96 ΑΔΤΕ, από το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακής Ενότητας Χίου, το αυτοτελές Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Χίου, η Διεύθυνση Ανάπτυξης, η Διεύθυνση Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, το Τμήμα Περιβάλλοντος της Περιφερειακής Ενότητας Χίου, ο ΔΕΔΔΗΕ, η Χημική Υπηρεσία Χίου και το ΑΣΠ Δ.Ε.Η Α.Ε.

me_epityhia_diexihthi_i_askisi_ygro_pyr_2023

Σχετικά Άρθρα