Με ευχές για γαλήνιες θάλασσες υποδέχτηκε η ΑΕΝ Μηχανικών τους πρωτοετείς

ΣΤΗ "ΧΙΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑ" ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ
Δείτε το Βίντεο
Τετ, 05/12/2018 - 16:01

Τους 78 πρωτοετείς της, υποδέχτηκε η "ΑΕΝ Μηχανικών Χίου", με μια λιτή τελετή, στην οποία κυριαρχούσαν οι ευχές όλων, προς τους έλληνες ναυτικούς.

Η "ΑΕΝ Μηχανικών Χίου" έχει αναδεχθεί ως μία από τις καλύτερες στο είδος της στην Ελλάδα και αυτό φαίνεται στους σπουδαστές που συγκεντρώνει από διάφορα σημεία της χώρας, με τη διοικήτριά της, Μαρία Κατσάρη, να τονίζει ότι φέτος η σχολή πήρε το μικρότερο αριθμό φοιτητών λόγω πληρότητας.

Την ευχή να υψώσουν την ελληνική σημαία όλα τα ελληνόκτητα πλοία εξέφρασε ο μητροπολίτης Χίου, κ. Μάρκος, που καλωσόρισε με ευχές τους φοιτητές.

«Είμαστε μια σχολή που σε ελάχιστο χρονικό διάστημα από την αποφοίτηση, εργάζονται οι μαθητές μας, στο επάγγελμα που έχουν επιλέξει», ανέφερε η διευθύντρια σπουδών, Μαρία Μακκά.

Στους μαθητές που ξεχώρισαν, απονεμήθηκαν χρηματικά βραβεία και έπαινοι, με την τελετή να κλείνει με την ευχή όλων να συναντούν πάντα γαλήνιες θάλασσες.

Ολόκληρη η τελετή υποδοχής των πρωτοετών, θα προβληθεί την Παρασκευή 7/12/18 στην τηλεόραση της «Αλήθειας» και στην εκπομπή «Χία Ναυτιλία».

 

ypodohi_protoeton_spoydaston_stin_aen_mihanikon_hioy-051218

Σχετικά Άρθρα