Με το βλέμμα στο... μέλλον η πίτα του «Ομίλου Τσάκου»

Ιδρυση τμήματος ηλεκτρολόγων - ηλεκτρονικών από την νέα χρονιά στο "TEENS"
Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Παρ, 04/02/2022 - 16:36

Το όραμα που τμηματικά παίρνει… σάρκα και οστά, του καπ. Παναγιώτη Τσάκου, ξεδίπλωσε ο διευθυντής του ιδρύματος «Μαρία Τσάκος» Μιχάλης Μπελέγρης κατά την διάρκεια κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου.

Σύμφωνα με τον κ. Μπελέγρη από το 1970 το όραμα του καπ. Παναγιώτη έχει ξεκινήσει να υλοποιείται ιδρύοντας σειρά οργανισμών που αντανακλούν στην κοινωνία την φιλοσοφία ενός ανθρώπου με το βλέμμα στο ναυτικό μέλλον.

Ναυτιλιακή Εταιρεία, Στέγη της Μαρίας, Ιδιωτικό Επαγγελματικό Λύκειο Ναυτικών Σπουδών, Καρνάγιο Θόλους, Ξενοδοχείο Ξενία, είναι μερικά από τα βήματα που προσεκτικά και σταδιακά έγιναν από το Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος», με τον Διευθυντή του να υπογραμμίζει την προσφορά στην χιακή κοινωνία αλλά ταυτόχρονα και την ανταπόδοση που εκείνη προσφέρει στις δράσεις.

Ο καπ. Παναγιώτης Τσάκος  έστειλε τις δικές του ευχές, μέσω skype, στα στελέχη των εταιρειών του Ομίλου αλλά και τους ναυτικούς που βρέθηκαν στην αίθουσα, ενώ εξήγγειλε την ίδρυση τμήματος ηλεκτρολόγων - ηλεκτρονικών από την νέα χρονιά στο ΤΕΕΝΣ.

Για την φιλοσοφία αλλά και του στόχους της ίδρυσης και λειτουργίας των δομών μίλησαν και οι διευθυντές τους, ενώ ευχές έστειλε και ο πρόεδρος του Ιδρύματος Ευθύμιος Μητρόπουλος.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε και έκοψε ο πατήρ Γεώργιος Κωνσταντίνου ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι όλοι οι παριστάμενοι υπεβλήθησαν σε self test στο ισόγειο του ιδρύματος πριν περάσουν στην κεντρική αίθουσα.

ekdilosi_kopis_pitas_toy_omiloy_tsakoy_sti_hio

Σχετικά Άρθρα