Μεγάλη Τεσσαρακοστή... Νηστεία, εγκράτεια προσευχή... εργασία, συλλογικότητα, ελεημοσύνη.

Πέμ, 25/03/2021 - 09:50

Με αφορμή την περίοδο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής που διανύουμε, η Εκπομπή ''Κατευθυνθήτω'' με τον Γιάννη Χονδρέλη, ξεκινά αυτό το Σαββατοκύριακο με προτροπή του Σεβασμιωτάτου, μία σειρά συζητήσεων σχετικά με τους πνευματικούς αγώνες, την ουσιαστική νηστεία και προσευχή, την εγκράτεια και την πορεία προς την αρετή και τη συνεχή βελτίωση που είναι το ποθητόν για κάθε άνθρωπο και κάθε Χριστιανό.

Στον προσωπικό αυτόν αγώνα του καθενός μας, λαϊκών και Κληρικών, συμπαραστάτης και οδηγός μας είναι το ετήσιο πρόγραμμα και το πλαίσιο που έχει καθορίσει και διεκπεραιώνει η Εκκλησία μας σύμφωνα με την Ορθόδοξη Χριστιανική μας παράδοση και Λατρεία, όπως τονίζει ο Πατέρας Ιωάννης Κατσούδης Εφημέριος του Ιερου Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καρυών, στην εκπομπή που προβάλλεται το Σάββατο 27 Μαρτίου και ώρα 5μ.μ. και σε επανάληψη την Κυριακή 28 Μαρτίου την ίδια ώρα στην Αλήθεια ΤV.

Είναι μια συνέντευξη εκ βαθέων που αξίζει να παρακολουθήσετε, γιατί διεισδύει εύστοχα στον τρόπο και την ποιότητα του προσωπικου αγώνα, της προσευχής, της εγκράτειας, της ελεημοσύνης και γενικά της στασης ζωής του Χριστιανού.

Σχετικά Άρθρα