Μερική ικανοποίηση για την τοποθέτηση γιατρού στον Οίκο Ναύτου

Παρ, 12/11/2021 - 14:31

Προς το παρόν ικανοποιημένος δηλώνει ο Πρόεδρος της Παγχιακής Ένωσης Συνταξιούχων ΝΑΤ, Στέλιος Κουμπιάς για την έστω και μερική ικανοποίηση του αιτήματός τους για την στελέχωση του Οίκου Ναύτου με έναν γιατρό ώστε να καλύπτονται ανάγκες συνταγογράφησης σε ασφαλισμένους του ΝΑΤ.

Θυμίζουμε ότι στη συνάντηση που είχαν μέλη της διοίκησης της ένωσής τους,  στις 10 Νοεμβρίου με τον υπουργό Μετανάστευσης και Βουλευτή Χίου, Νότη Μηταράκη, ο τελευταίος δεσμεύτηκε ότι από τις 20 Νοεμβρίου -πρακτικά από τις 22 Νοεμβρίου, όπως είπε στο Ράδιο "Αλήθεια" ο κος Κουμπιάς- θα τοποθετηθεί από το νοσοκομείο  Χίου γιατρός στο Ο.Ν. δύο φορές την εβδομάδα.

«Εμείς θα προτείνουμε να είναι εκεί 8 το πρωί με 1 το μεσημέρι», είπε ο κύριος Κουμπιάς ο οποίος αναμένει περισσότερες χρηστικές πληροφορίες τις επόμενες ημέρες που θα αφορούν  το ωράριο εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων και τον τρόπο που θα κλείνονται τα ραντεβού.

Ο κύριος Κουμπιάς αφού ευχαρίστησε όλους όσοι συνέδραμαν και τους συμπαραστάθηκαν για την υλοποίηση του αιτήματός τους (βουλευτές, κόμματα, Δήμαρχος, Διευθύντρια Νοσοκομείου) σημείωσε ότι αναμένει επίσης την απάντηση του υπουργείου υγείας στην επιστολή του Δημάρχου Σταμάτη Κάρμαντζη, ο οποίος εξέφρασε την βούληση ο δήμος να αναλάβει το κόστος για την τοποθέτηση γιατρού στον Ο.Ν., εφόσον το επιτρέπει προηγούμενα το υπουργείο, μήπως έτσι καλυφθεί πλήρως το αίτημά τους για καθημερινή εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων.

Σχετικά Άρθρα