Μετά από 32 χρόνια... αλλαγή φίλτρων στο Κολυμβητήριο

Ν. Λαμπρινούδης: "Λίφτινγκ" ουσίας μέχρι την έναρξη της νέας σεζόν - Αλλάζουν και τα αποδυτήρια
Δείτε το Βίντεο
Τετ, 09/08/2017 - 15:16

Την εκτίμηση ότι μέχρι τον Οκτώβρη και το ξεκίνημα της νέας σεζόν το κολυμβητήριο θα είναι έτοιμο να υποδεχθεί κολυμβητές και πολίστες έκανε στην «Α» ο υπεύθυνος λειτουργίας του, Νίκος Λαμπρινούδης .

Ήδη προκειμένου να γίνουν εκτεταμένες εργασίες στην εσωτερική πισίνα, που αφορούν παρεμβάσεις στον μηχανολογικό εξοπλισμό, τέθηκε σε λειτουργία η εξωτερική πισίνα του κολυμβητηρίου.

Συγκεκριμένα στην εσωτερική πισίνα αντικαθίστανται δύο από τα τρία φίλτρα, τα οποία – όπως είπε- δεν έχουν αντικατασταθεί τα 32 χρόνια λειτουργίας του κολυμβητηρίου με αποτέλεσμα να έχουν σαπίσει ή να  έχουν ανοίξει πολλές φορές, τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια που ο ίδιος έχει εικόνα του χώρου.

«Η αντικατάστασή τους θα συμβάλλει και στην καλύτερη υγιεινή του χώρου», σχολίασε, αναφέροντας ότι παράλληλα γίνεται αντικατάσταση τμημάτων των σωληνώσεων από μεταλλικές σε πλαστικές.

Ο κ. Λαμπρινούδης εκτιμά ότι το συνολικό κόστος αυτών των παρεμβάσεων στην πισίνα, που γίνονται από το προσωπικό του κολυμβητηρίου, θα κυμανθεί στα 25.000 με 27.000 ευρώ (μόνο το κάθε φίλτρο κοστίζει 11.000 ευρώ).

«Το προσωπικό», κατέληξε,  «εκτελεί επίσης εργασίες συντήρησης στον κλιματισμό, στα δίκτυα της ΔΕΗ κ.α. ενώ έχει ξεκινήσει και η διαδικασία για τις εργασίες που πρέπει να γίνουν στα αποδυτήρια».

Η ΑΛΛΑΓΗ ΦΙΛΤΡΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ

Σχετικά Άρθρα