Μετά τον Βροντάδο και σε 2ο παιδικό σταθμό κρούσμα κορωνοϊού

Έχουν ενημερωθεί οι γονείς και προς το παρόν δεν τίθεται θέμα αναστολής λειτουργίας σύμφωνα με το Γιάννη Μανάρα
Τρί, 12/10/2021 - 12:08

Στην αναμονή για να δουν αν θα χρειαστεί να κλείσει και δεύτερος δημοτικός βρεφονηπιακός σταθμός βρίσκονται η ιθύνοντες του Νομικού Προσώπου.

Μετά τον σταθμό του Βροντάδου, που παραμένει κλειστός μέχρι την Παρασκευή λόγω 6 επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού (4 εργαζόμενοι και 2 παιδιά), θετικός σε κορωνοϊό βρέθηκε εργαζόμενος κι άλλου παιδικού σταθμού -τον οποίο δεν θέλησε να αναφέρει- ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου, Γιάννης Μανάρας, σε δηλώσεις που έκανε πριν από λίγο στο Ράδιο "Αλήθεια".

Σημείωσε ότι έχουν ενημερωθεί γι'αυτό όλοι οι γονείς των παιδιών που φιλοξενούνται στο σταθμό, αλλά δεν τίθεται προς το παρόν θέμα αναστολής λειτουργίας του, αφού αυτό γίνεται σε πάνω από 2 κρούσματα.

Ο κύριος Μανάρας ήταν αρκετά προβληματισμένος για το διάστημα που ακολουθεί, με δεδομένο -όπως είπε- το γεγονός ότι στις μικρές ηλικίες των παιδιών η μετάλλαξη Δέλτα μεταδίδεται με γρήγορους ρυθμούς.

Αναφορικά με τον παιδικό σταθμό του Βροντάδου, επανέλαβε ότι θα παραμείνει κλειστός μέχρι την Παρασκευή, τόνισε ότι ενημερώνονται για κάθε εξέλιξη όλοι οι γονείς (αυτό έγινε -είπε- και σήμερα).

Τέλος ανέφερε ότι το πρώτο κρούσμα επιβεβαιώθηκε την Πέμπτη και η επιβεβαίωση των υπολοίπων έγινε χθες, ενώ στο ερώτημα αν οι εργαζόμενοι είναι εμβολιασμένοι απάντησε ότι το 90% του προσωπικού των παιδικών σταθμών έχει εμβολιαστεί.

Σχετικά Άρθρα