Μια εβδομάδα χωρίς νερό η Σιδηρούντα!

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΥΑΧ: ΣΗΜΕΡΑ ΒΥΤΙΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΒΛΑΒΗΣ
Τρί, 14/06/2022 - 09:29

Μια εβδομάδα χωρίς νερό στο δίκτυο είναι η Σιδηρούντα με τους κατοίκους να πηγαίνουν στα Διευχά, όπως αναφέρουν κάποιοι εξ' αυτών στην "Αλήθεια", προκειμένου να προμηθευτούν πόσιμο νερό αλλά και νερό για να μαγειρέψουν.

 

 

"Όλες αυτές τις ημέρες δεν έφεραν ούτε ένα βυτίο νερό για να καλύψουμε βασικές ανάγκες", τόνισαν οι κάτοικοι, που είδαν -όπως είπαν- κάποιο συνεργείο της ΔΕΥΑΧ, αλλά νερό στις βρύσες τους δεν έχει τρέξει ακόμη. 

Η "Α" επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης, Βασίλη Μυριαγκό, ο οποίος απέδωσε τα προβλήματα στην υδροδότηση στο δίκτυο που τροφοδοτεί το χωριό από τη Μονή Μουνδών.

"Έχει αέρα και το συνεργείο που μεταβαίνει στην περιοχή προσπαθεί να αποκαταστήσει το πρόβλημα, ενώ στο μεταξύ στέλνουμε και βυτίο, το οποίο θα μεταφέρει νερό από τη Βολισσό στη Σιδηρούντα", ανέφερε ο κος Μυριαγκός.

Επίσης σύμφωνα με τον κο Μυριαγκό σε τμήμα του χωριού νερό υπήρχε νερό, αν και χωρίς πίεση, ενώ συνεργεία της επιχείρησης από την περασμένη εβδομάδα προσπαθούσαν να εντοπίσουν τη βλάβη.

 

Σχετικά Άρθρα