Χίος, Πέμπτη 17 Οκτωβρίου

Μικρή πτώση της θερμοκρασίας στις πισίνες του "Ιωνικού"

Λόγω προβλήματος κάλυψης των ενεργειακών αναγκών από τον ατμό της ΔΕΗ
Δείτε το Βίντεο
Τετ, 09/10/2019 - 14:28

Κατά μια με μιάμιση μονάδα θα κατέβει η θερμοκρασία του νερού στη μικρή και μεγάλη πισίνα του Ιωνικού Κολυμβητηρίου, παραμένοντας εντός ορίων – όσον αφορά τις επιτρεπτές θερμοκρασίες- σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου του Δήμου Χίου, Νίκο Λαμπρινούδη.

Το κολυμβητήριο που ξεκινά από σήμερα τη λειτουργία του καλείται να χρησιμοποιήσει για την θέρμανση του νερού καύσιμα, λόγω προβλήματος που υπάρχει στη ΔΕΗ, η οποία τα τελευταία χρόνια το καλύπτει ενεργειακά με τον ατμό που παράγεται από τη λειτουργία του εργοστασίου της.

«Μας είπαν ότι σε ένα περίπου μήνα θα έχει αποκατασταθεί το πρόβλημα», σημείωσε ο κ. Λαμπρινούδης.

Αξίζει να αναφερθεί ότι πέρσι η μέση θερμοκρασία στην μεγάλη πισίνα ήταν 26 βαθμοί και αυτό το διάστημα, μέχρι να επανέλθει ο ατμός από τη ΔΕΗ, θα είναι 25 βαθμοί, ενώ στην μικρή ήταν 27 με 28 βαθμούς και τώρα θα είναι 26,5 με 27 βαθμούς Κελσίου.

Να σημειωθεί ότι πέρσι οι καταγεγραμμένοι χρήστες του κολυμβητηρίου ήταν περίπου 800.

 

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 17/10/2019 - 11:28

Σε γενική συνέλευση και Εκλογές προχωρά το Σωματείο Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Χίου την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί στην έδρα του, στις Εργατικές Κατοικίες Ευρετής Χίου.

Σύμφωνα με το άρθρο 6 του καταστατικού ίδρυσής του δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση και τις εκλογές έχουν ταμειακώς εντάξει μέλη.

Σε περίπτωση μη απαρτίαςς η Γ.Σ. θα συνέλθει χωρίς νέα πρόσκληση την 10/11/2019, την ίδια ώρα και στον ίδιο τόπο, με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης, ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρόντων μελών.

Τα μέλη που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση για το Διοικητικό Συμβούλιο ή την Ελεγκτική Επιτροπή, μπορούν να υποβάλουν εγγράφως σχετική δήλωση στο ΔΣ το αργότερο μέχρι και την Παρασκευή 1/11/2019.

 

Θέματα ημερήσιας διατάξεως:

- Λογοδοσία ΔΣ για την δράση του 2018 και υποβολή στη ΓΣ προς έγκριση.

- Ανάγνωση έκθεσης Ελεγκτικής Επιτροπής για την οικονομική διαχείριση 2018 και υποβολή στη ΓΣ προς έγκριση και απαλλαγή μελών ΔΣ.

- Οικονομικός απολογισμός- ισολογισμός δαπανών 2018 και προϋπολογισμός 2019.

- Προγραμματισμός δράσης για το τρέχον έτος.

- Εγγραφή του Σωματείου στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ατόμων με Σκλήρυνση κατά πλάκας.

- Αρχαιρεσίες για την εκλογή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, της Ελεγκτικής Επιτροπής και των Αντιπροσώπων του σωματείου στην Περιφερειακή Ομοσπονδία Α.μεΑ. Βορείου Αιγαίου (Π.Ο.Α.μεΑ.Β.Α.), την Εθνική Συνομοσπονδία Α.μεΑ.(Ε.Σ.Α.μεΑ.) και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας (Π.Ο.Α.μ.Σ.Κ.Π.).

 

«Η συμμετοχή των Μελών στη Γενική Συνέλευση και στις εκλογές είναι αναγκαία και απαραίτητη, για την προώθηση της κοινής μας προσπάθειας να λύσουμε τα σοβαρά προβλήματα που μας απασχολούν ως μέλη και την υποστήριξη του σωματείου μας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η παρούσα διοίκηση του σωματείου.