Χίος, Τρίτη 18 Φεβρουαρίου

Μνήμη Ηλία Εγγλέζου στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV

Κυρ, 07/04/2019 - 12:12

Τον αείμνηστο Ηλία Εγγλέζο, συνθέτη, μουσικό και τραγουδιστή θα θυμηθούμε στην  εκπομπή μνήμης «Ανθρώπινες Διαδρομές» που μεταδίδεται κάθε Τρίτη στις 7.00 και στις 11.00 μ.μ. και σε επανάληψη την Τετάρτη στις 3.00 μ.μ. στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV.

Ο κυρ- Ηλίας θυμάται αλήστου μνήμης εποχές και ξετυλίγει στον Δημήτρη Φερεζούλη το κουβάρι του ενδιαφέροντος οδοιπορικού του με χιούμορ.

Μια εκπομπή ντοκουμέντο για έναν μουσικό που έγραψε ιστορία.

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 18/02/2020 - 18:59

Σεισμική δόνηση έντασης 5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σύμφωνα με πρώτη μέτρηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών, αναστάτωσε τη Λέσβο και ιδιαίτερα τις ανατολικές της ακτές στις 6:10 μ.μ. Ο σεισμός έγινε αισθητός και στη Χίο.

Το επίκεντρο του σεισμού ήταν στην περιοχή του Ακχισάρ της δυτικής Τουρκίας, 109 χιλιόμετρα ανατολικά της πόλης της Μυτιλήνης.

Ας σημειωθεί ότι το τελευταίο δίμηνο, από τις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου μέχρι σήμερα, με το ίδιο επίκεντρο έχουν γίνει συνολικά πέντε σεισμοί με ένταση πάνω από 4,8 Ρίχτερ. Με μεγαλύτερο αυτόν που σημειώθηκε στις 22 Ιανουαρίου, έντασης 5,3 βαθμών. Επίσης έχουν γίνει και δεκάδες μετασεισμοί μικρότερης έντασης.