Χίος, Τετάρτη 12 Αυγούστου

Μνήμη Σόλωνα Λέκκα στην ΑΛΗΘΕΙΑ TV

Κυρ, 02/08/2020 - 07:25

Εφυγε πρόσφατα από τη ζωή ένας από τους λίγους αγνούς ρεμπέτες που είχαν απομείνει πια. Ο Μυτιληνιός Σόλων Λέκκας που θα τον ξαναθυμηθούμε στη δίωρη εκπομπή «Ανθρώπινες Διαδρομές» που μεταδίδεται κάθε Τρίτη στις 7 και στις 11.00 μ.μ.  και σε επανάληψη την Τετάρτη στις 3.00 μ.μ. στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV. Μιλά για τον εαυτό του αλλά και για την παράδοση. Τον συνοδεύουν ο Γιώργος Σκομβούλης με το μπουζούκι του, ο Αλέκος Καφούνης με την κιθάρα του και ο δικός μας Ματθαίος Μπουμπάρης με το ακορντεόν του.

 

Σχετικά Άρθρα

Τετ, 12/08/2020 - 17:42

 Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου του Δήμου Χίου, με την τοποθέτηση από τη Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης τριών (3) χημικών τουαλετών, εκ των οποίων η μία (1) για την εξυπηρέτηση των Α.Μ.Ε.Α  στο Αθλητικό Κέντρο Φάρκαινας, ικανοποιούνται οι ανάγκες εκατοντάδων συμπολιτών μας που καθημερινά ψυχαγωγούνται στο χώρο και ταυτόχρονα επιλύεται μια χρονίζουσα  σημαντική εκκρεμότητα που υπήρχε.

Η καθαριότητα των τουαλετών θα γίνεται υπό τη μέριμνα και ευθύνη της Υπηρεσίας και η διατήρηση της καθαριότητας τους αποτελεί αυτονόητη υποχρέωση όλων μας.