"Μόνο με αγώνες και όχι με δικαστικές προσφυγές θα δικαιωθούν οι συνταξιούχοι"

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΦΚΑ ΧΙΟΥ
Δείτε το Βίντεο
Παρ, 09/10/2020 - 14:48

Μόνο με αγώνες και όχι με δικαστικές προσφυγές θα πάρουν πίσω οι συνταξιούχοι όσα τους πετσόκοψαν οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ- ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο Χρήστος Οικονόμου, πρόεδρος του σωματείου συνταξιούχων ΕΦΚΑ, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου.

«Οι αγωγές και τα δικαστήρια αποτελούν εμπαιγμό των συνταξιούχων αφού όποια δικαστική απόφαση και να ληφθεί αν δεν υπάρχει πολιτική βούληση από την κυβέρνηση δεν θα υλοποιηθεί», υπογράμμισε ο κ. Οικονόμου, ζητώντας από τους συνταξιούχους να συνεχίσουν τον αγώνα στους δρόμους.

Στα προβλήματα που υπάρχουν στο χώρο της υγείας για τους συνταξιούχους και τις οικογένειες τους ,κυρίως την περίοδο της πανδημίας του κορωνοϊού, αναφέρθηκε από την πλευρά της η Νατάσα Διακορώνα, γραμματέας του Σωματείου Συνταξιούχων ΕΦΚΑ.

Η κ. Διακορώνα υπογράμμισε την απαξίωση που δέχτηκε το Εθνικό Σύστημα Υγείας από τις κυβερνήσεις διαχρονικά, τονίζοντας ότι το σωματείο ενώνει την φωνή τους με άλλα συνδικαλιστικά όργανα ζητώντας να ενισχυθεί το ΕΣΥ και όχι οι ιδιωτικές κλινικές που χρηματοδοτούνται για να είναι σε ετοιμότητα εφόσον χρειαστούν επιπλέον κλίνες για τους ασθενείς με κορωνοϊό.

 

 

 

mono_me_agona_kai_ohi_me_dikastikes_prosfyges_oi_epistrofes_ton_anadromikon

Σχετικά Άρθρα