Χίος, Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου

Μόνο με αλυσίδες

Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 29/12/2016 - 16:19

Μόνο με αλυσίδες στα οχήματα είναι βατοί οι δρόμοι στη Β. Χίο, όπως ενημερώνει το Τμήμα πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Χίου, ενώ το φαινόμενο της χιονόπτωσης αναμένεται να ενταθεί τις βραδυνές ώρες. Ηδη μηχανήματα κρατούν ανοικτούς τους δρόμους, που είναι χιονισμένοι από Ρημόκαστρο έως την Βολισσό, από την Σιδηρούντα μέχρι τη Βολισσό, από τον Αγιο  Μάρκο μέχρι τα Αυγώνυμα και φυσικά σε όλη την Αμανή. Τα τηλέφωνα της Πολιτικής Προστασίας 2271044212 και 6957690905 είναι ανοικτά όλο το 24ωρο ενώ εννοείται ότι δεν πρέπει να γίνεται καμιά περιττή μετακίνηση στις χιονισμένες περιοχές.

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 22/09/2019 - 19:24

Με πρωτοβουλία της Ενοριακής Επιτροπής Σπαρτούντας και του Ιερέα της Ελάτας πατ. Μιχαήλ Ζευγιού τελέστηκε σήμερα Κυριακή 22/9 η Ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Προφήτου Ηλιού Σπαρτούντος.

Στο τέλος της Ακολουθίας προσφέρθηκαν στα παιδιά που έλκουν την καταγωγή από την Σπαρτούντα σχολικά είδη.

'Οπως μας είπε κάτοικος του χωριού 'Μπορεί το Σχολείο του χωριού  μας να έκλεισε...και οι Σπαρτουντιανοί να μοιράστηκαν σε περιοχές μακριά από το χωριό μας, μα ο Προφήτης Ηλίας σήμανε και κάλεσε τα παιδιά του και γέμισε ο Ναός μας και το χωριό μας με παιδικές, αγνές φωνούλες!

Ευχαριστούμε τον πατ. Μιχ. Ζευγιό και εσάς για την προβολή, ο Θεός μαζί σας".

Η φωτογραφία είναι της Σοφίας Μαρνέρη.