Χίος, Τρίτη 19 Νοεμβρίου

Νέες φόλες στον Κορακάρη

Δείτε τις Φωτογραφίες
Κυρ, 22/09/2019 - 18:52

Αυτή τη φορά οι φόλες μπήκαν στον Κορακάρη.

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος μιλάει για αποπροσανατολισμό και τονίζει ότι δημοσιοποιεί τις σχετικές φωτογραφίες για να γνωρίζει ο κόσμος την τραγικότητα της δολοφονίας των ζώων.

Αναλυτικά ο Κυνηγετικός Σύλλογος σημειώνει στη σχετική ανακοίνωση:

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε. Κρούσμα φόλας στην περιοχή Κορακάρη. Κάποιο προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τις έρευνες. Παλιό κόλπο και γνωστό. Το σκυλί έχασε τι ζωή του άδοξα και βασανιστικά.

Κανονικά τέτοιες αποκρουστικές φωτογραφίες δεν πρέπει να ανεβαίνουν αλλά επειδή ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι για αυτό και τις ανεβάζουμε. Ο σκύλος νεκρός και δίπλα του τα αποδεικτικά της αγωνιώδους προσπάθειας του κυνηγού να τον βοηθήσει, ατροπίνες, κ.α

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 18/11/2019 - 20:01

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Διαβήτη (14 Νοε) ο Δήμος Οινουσσών διοργανώνει την προσεχή Παρασκευή 22 Νοεμβρίου στις 5.00 μ.μ.  στην Αίθουσα "Μαρίας Π. Λαιμού" ενημερωτική εκδήλωση.

Ομιλητές θα είναι: η ενδοκρινολόγος-διαβητολόγος Δρ. Τερψιθέα Γιασσά, η οποία θα αναφερθεί στα συμπτώματα και την αντιμετώπιση της πάθησης, ο Δρ. Κωνσταντίνος Κουμπιάς, χειρουργός-γυναικολόγος, ο οποίος θα αναφερθεί στο διαβήτη της κύησης και η ιατρός Δρ. Αικατερίνη Κοζακοπούλου-Δημητράκη, γυναικολόγος-μαιευτήρας η οποία θα αναπτύξει τις συνέπειες του διαβήτη.

Προσκαλούνται όλοι οι κάτοικοι να ενημερωθούν υπεύθυνα για τις πτυχές και τις εξελίξεις γύρω από την αντιμετώπιση του διαβήτη.