Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό με κορωνοϊό
Παρ, 20/11/2020 - 12:40

Σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου, ο οποίος νοσηλεύεται με κορωνοϊό, σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

Όπως αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν, έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι απαιτούμενες εξετάσεις και ακολουθείται η ενδεδειγμένη φαρμακευτική αγωγή, σύμφωνα με τις υποδείξεις των θεραπόντων ιατρών.

Αναλυτικά το ανακοινωθέν αναφέρει:

«Η κατάσταση της υγείας του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύµου παραμένει σταθερή. Έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι απαιτούμενες εξετάσεις και ακολουθείται η ενδεδειγμένη φαρμακευτική αγωγή, σύμφωνα µε τις υποδείξεις των θεραπόντων ιατρών.». Υπενθυμίζεται ότι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και νοσηλεύεται από χθες το πρωί στον Ευαγγελισμό.

Ο Αρχιεπίσκοπος προσήλθε λίγο πριν τις 8πμ χθες και νοσηλεύεται σε απλή κλίνη στον 10ο όροφο, σε μονόκλινο δωμάτιο.

Καλά τα νέα και για τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας Αναστάσιο, ο οποίος επίσης νοσηλεύεται με κορωνοϊό στον Ευαγγελισμό. Μιλώντας στο Mega η κ. Αναστασία Κοτανίδου, καθηγήτρια πνευμονολογίας και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας, ανέφερε ότι η κατάστασή του είναι πολύ καλή. Υπενθυμίζεται ότι ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος, μεταφερθεί με αεροδιακομιδή από τα Τίρανα στην Αθήνα.

Σχετικά Άρθρα